- Informații produs
- Package info
- Păreri
- Discuții despre produs
- Comerciant
- Condiții comerciale
- Procedura reclamațiilor
Informații produs
Detalii
Această tigaie de paella din oțel este gata fără probleme și este, prin urmare, ideală pentru a face paella autentică!
Deși finisajul simplu al tigăii are câteva puncte de atenție (ungeți-o întotdeauna după curățare și folosiți mult ulei atunci când gătiți), tigaia de paella din oțel este, fără îndoială, cea mai tradițională și autentică tigaie de paella.
Format
Această tigaie pentru paella are un diametru de 42 cm. Acest lucru o face cea mai potrivită tigaie pentru paella pentru 2 sau 3 persoane.
Material
Tigaia pentru paella este fabricată din oțel laminat la rece. Acest lucru face ca tigaia să fie rezistentă la impact și potrivită pentru diverse surse de căldură.
Deoarece această tigaie pentru paella nu este fabricată din oțel inoxidabil sau acoperită cu un strat protector, este foarte important să ungeți tigaia cu puțin ulei după fiecare utilizare și curățare. Dacă nu faceți acest lucru, tigaia va rugini imediat și va deveni inutilizabilă.
Surse de căldură adecvate
- Gaz
- Foc de lemne
- Cuptor
- Grătar
Această tigaie pentru paella nu este potrivită pentru utilizarea pe o plită cu inducție.
Înainte de prima utilizare
- Îndepărtați toate autocolantele și etichetele de pe tigaie.
- Spălați bine tigaia cu apă cu săpun și puțin detergent.
- Uscați bine tigaia cu un prosop.
- Nu aveți de gând să folosiți imediat tigaia? Atunci ungeți-o cu un strat subțire de ulei (de exemplu, ulei de copt) pentru a preveni ruginirea.
- Încălziți treptat tigaia la foc mediu.
Este posibil ca fundul tigăii pentru paella să se îndoaie puțin în timpul încălzirii. Acest lucru nu reprezintă o problemă și este o caracteristică normală a produsului.
Utilizați tigaia pentru paella
Este important să țineți cont de următoarele atunci când folosiți această tigaie pentru paella:
- Tigaia NU are un stratantiaderent. Așadar, adăugați mult ulei și nu lăsați ingredientele să se ardă.
- Încălziți treptat tigaia pentru paella la foc mediu.
Curățați
- Îndepărtați orice resturi de mâncare din tigaia pentru paella.
- Dacă este necesar, umpleți tigaia cu apă caldă și puțin detergent și lăsați-o la înmuiat pentru o vreme.
- Spălați tigaia cu mâna.
- Uscați bine tigaia.
- Ungeți imediat tigaia cu un strat subțire de ulei. IMPORTANT!
Calitate
Această tigaie pentru paella este fabricată de Garcima în Spania. Garcima este unul dintre cei mai mari producători de tigăi pentru paella din lume. Tigăile Garcima sunt folosite în întreaga lume și sunt foarte populare printre bucătarii din restaurantele spaniole de paella. Pe scurt, un produs autentic de înaltă calitate.
Cele mai importante caracteristici
- Diametru: 42 cm
- Număr de persoane: 2 până la 3
- Surse de căldură: Gaz, șemineu cu lemne, grătar, cuptor
- Nu este potrivit pentru inducție
- Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU
- Material: oțel laminat la rece
- Producător.
Mai multe informații
Producător | Garcia |
---|---|
Numar buc. in pachet | 1 |
Package info
Păreri
Discuții despre produs
Discuții despre produs
Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!