Concurs mare

Metode de plată

Vânzătorii care își expun produsele pe galeria virtuală ca parte a politicii de garanție a satisfacției clienților au posibilitatea de a oferi diverse modalități de plată. Puteți găsi oricând metodele oferite în secțiunea coș (pasul 2). Metodele de plată variază în funcție de produsele pe care le comandați. Vă rugăm să rețineți că unele metode pot atrage costuri. Prețul metodei de plată este întotdeauna indicat odată cu acesta.

Pentru mai multe informații despre metodele de plată consultați informațiile de mai jos.

Transfer bancar

Fondurile sunt transferate prin transfer bancar la sediul băncii sau prin internet banking. Cumpărătorul introduce suma totală, numărul contului destinatarului și numărul de comandă. Comanda va fi expediată numai după ce banii au fost creditați în contul relevant, care poate dura de obicei 1-2 zile lucrătoare.

Card online

Cumpărătorul plătește suma utilizând un card de plată printr-un portal de plată. Este necesar să introduceți numărul cardului, data valabilității acestuia și codul CVC din 3 cifre pe spatele cardului în portalul de plată. După autorizarea cu succes a plății de către bancă, banii sunt deduși imediat din contul cumpărătorului. Acest serviciu este furnizat de PayU S.A. cu sediul social în Poznań, 60-166 Poznań, strada Grunwaldzka 186.

Apple Pay

Apple Pay este o plată prin intermediul telefonului mobil și un portofel digital care permite utilizatorilor să efectueze plăți online către iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. Cumpărătorul are cardul bancar stocat într-un portofel digital, după ce a selectat metoda de plată prin Apple Pay, plata va fi verificată fără contact folosind Face ID sau Touch ID. Transferul se face imediat după plată. Acest serviciu este furnizat de PayU S.A. cu sediul social în Poznań, 60-166 Poznań, strada Grunwaldzka 186.

Google Pay

Google Pay este o metodă de plată prin intermediul telefonului mobil care permite plăți online către utilizatorii care au dispozitive Android. Cumpărătorul are cardul său bancar stocat într-un portofel digital, după ce a selectat metoda de plată prin Google Pay, plata va fi verificată în funcție de setările dispozitivului mobil. Transferul se face imediat după plată. Acest serviciu este furnizat de PayU S.A. cu sediul social în Poznań, 60-166 Poznań, strada Grunwaldzka 186.

Ramburs

La crearea unei comenzi, cumpărătorul introduce doar adresa unde dorește să livreze marfa. Plata bunurilor livrate se va face numai la primirea directă la transportatorul contractual. După achitarea sumei către transportator, bunurile sunt predate cumpărătorului. Această metodă poate fi taxată de vânzător.

Plată amânată (toate)

Acesta este un mod de cumpărături online, datorită căruia cumpărătorul are timp să vizualizeze și să încerce mărfurile. Coletul vine acasă la cumpărător înainte ca acesta să plătească pentru produse. Dacă se alege această metodă de plată, vânzătorul este îndreptățit, printre altele, să solicite cumpărătorului identificarea sub forma unei fotografii împreună cu dovada identității într-o astfel de formă încât să fie posibilă verificarea identității sale. Mai multe informații despre această metodă de plată aici: https://postovnezdarma.cz/odlozenaplatba/. Această metodă poate fi taxată de vânzător.

Mandat poștal (toate)

Plata prin mandat permite cumpărătorului să plătească fondurile într-un cont bancar, chiar dacă nu are unul. Cumpărătorul va plăti banii pentru comanda sa la filiala Poștei Române, unde va completa suma, adresa expeditorului și a destinatarului, numărul comenzii și scopul plății în ordinul poștal. Apoi plătesc suma dată la ghișeu plus taxa pentru acest serviciu în conformitate cu lista de prețuri a furnizorului de servicii. Dezavantajul acestei metode de plată este că transferul de bani durează 3-4 zile. Acest serviciu este furnizat de Poșta Română, CUI 427410, cu sediul social la Bucureşti B-dul Dacia nr. 140, cod postal 020065.