Concurs mare

Protecția proprietății intelectuale


  • Dorim să vă informăm că a avut loc o modificare în lupta împotriva încălcărilor proprietății intelectuale. La Bruxelles, cu participarea reprezentanților Comisiei Europene, câteva zeci de entități importante au semnat două memorandumuri, respectiv Memorandumul de înțelegere privind produsele contrafăcute din 21 iunie 2016 și Memorandumul de înțelegere privind publicitatea online și drepturile de proprietate intelectuală din 25 iunie 2018.

  • Deoarece Galeria Virtuală www.shipgratis. ro a promovat de multă vreme o politică de transparență și respectare deplină a legii, în care caută prin toate mijloacele să prevină încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, salută această inițiativă și identifică aceste idei cu aceste memorandumuri și promovează procedurile de notificare și excludere și proactive și măsuri de precauție declarate în memorandum.

  • Toți cei care întâmpină o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală pe galeria virtuală www.shipgratis.ro, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Acest lucru va ajuta la identificarea și pedepsirea celor care nu respectă drepturile celorlalți.

  • Galeria virtuală shipgratis.ro nu este în conformitate cu articolul 14 din Directiva 2000/31 / CE privind comerțul electronic și Legea nr. 480/2004 Coll. responsabil pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală în spațiul său virtual, dacă nu este informată.

Contact Us

Informații de proprietate intelectuală

* Câmp obligatoriu