Concurs mare

Protecția datelor personale și cookie

  • Concepte:
  • Furnizor - Ateli, s.r.o., IČ 29157013, sediul social Moravská 854/2, Doubravka, 312 00 Plzeň, înscris în Registrul comercial păstrat la Tribunalul regional din Plzeň, secțiunea C, introducere 27472.
  • Utilizator - persoană fizică care încheie un contract cu furnizorul pentru servicii conform Termenilor și condițiilor generale - servicii de galerie virtuală.

  • 1. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
  • 1.1 Operatorul de date cu caracter personal în conformitate cu articolul 4 alineatul (7) din Regulamentul GDPR este furnizorul.
  • 1.2 Date personale înseamnă toate informațiile despre o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană fizică care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin raportare la un identificator specific, cum ar fi numele, numărul de identificare, datele locației, identificatorul de rețea sau unul sau mai multe specii fizice, fiziologice, genetice, mentale, economice, culturale sau specifice identitatea socială a acelei persoane fizice.
  • 1.3 Furnizorul nu a numit un responsabil pentru protecția datelor.
  • 1.4 Furnizorul prelucrează datele cu caracter personal furnizate de utilizator sau datele cu caracter personal obținute pe baza executării Contractului de servicii în conformitate cu Termenii și condițiile generale - Serviciile de galerie virtuală.
  • 1.5 Furnizorul prelucrează datele de identificare și de contact și datele necesare pentru executarea contractului utilizatorului.
  • 1.6 Motivul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este:
    1. executarea contractului în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) b) GDPR,
    2. interesul legitim al furnizorului în furnizarea de marketing direct (în special pentru trimiterea de comunicări comerciale și buletine informative) în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a). f) GDPR
  • 1.7 Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este:
    1. furnizarea unui serviciu și exercitarea drepturilor și obligațiilor în baza unui contract de prestări servicii; datele personale sunt necesare pentru înregistrare, ceea ce este necesar pentru completarea și furnizarea corespunzătoare a serviciilor, furnizarea de date cu caracter personal este o cerință necesară pentru încheierea și îndeplinirea contractului de servicii, fără a furniza date cu caracter personal nu este posibilă încheierea unui contract de servicii sau executarea acestuia,
    2. trimiterea de mesaje de afaceri și efectuarea altor activități de marketing.
  • 1.8 Furnizorul ia decizii individuale automate în sensul articolului 22 din GDPR. Utilizatorul își dă acordul expres pentru o astfel de procesare.
  • 1.9 Furnizorul stochează date personale:
    1. pentru perioada necesară exercitării drepturilor și obligațiilor care decurg din contractul de servicii și exercitarea creanțelor care decurg din acesta (pentru o perioadă de 15 ani de la încetarea relației contractuale),
    2. până la revocarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing, pentru maximum 5 ani, dacă datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului.
  • 1.10 După perioada de păstrare a datelor cu caracter personal, furnizorul șterge datele cu caracter personal.
  • 1.11 Destinatarii datelor cu caracter personal (subcontractanții furnizorului) sunt entități:
    1. implicate în furnizarea de servicii
    2. implicate în furnizarea de servicii spațiale virtuale
    3. implicate în furnizarea de servicii de marketing
  • 1.12 Furnizorul intenționează să transfere date cu caracter personal într-o țară terță (o țară din afara UE) sau către o organizație internațională.
  • 1.13 În condițiile prevăzute în GDPR, utilizatorul are dreptul să:
    1. dreptul de acces la datele lor cu caracter personal în conformitate cu articolul 15 din GDPR,
    2. dreptul la corectarea datelor cu caracter personal în conformitate cu articolul 16 din GDPR sau restricțiile privind prelucrarea în conformitate cu articolul 18 din GDPR,
    3. dreptul de a șterge datele cu caracter personal în conformitate cu articolul 17 din GDPR,
    4. dreptul de a se opune prelucrării în temeiul articolului 21 din GDPR
    5. dreptul la portabilitatea datelor conform articolului 20 din GDPR
    6. dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în format electronic la adresa de asistență
  • 1.14 Mai mult, utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal dacă consideră că a fost încălcat dreptul său la protecția datelor cu caracter personal.
  • 1.15 Furnizorul declară că a luat toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru securizarea datelor cu caracter personal.
  • 1.16 Furnizorul declară că numai persoanele autorizate de acesta au acces la datele cu caracter personal.
  • 1.17 Prin trimiterea formularului de înregistrare, utilizatorul confirmă că a citit condițiile de protecție a datelor cu caracter personal și că le acceptă integral.
  • 1.18 Utilizatorul este de acord cu acești termeni și condiții de protecție a datelor cu caracter personal și declară că este familiarizat cu acestea și că le acceptă integral prin încheierea unui contract de servicii, participarea la concurs, abonarea la știri, contribuirea la discuții, utilizarea serviciului clienților, completarea adresei de e-mail chiar dacă comanda nu este trimisă, prin abonarea la notificări în browser etc.
  • 1.19 Furnizorul are dreptul de a modifica aceste condiții. Utilizatorul va fi informat despre noua formulare a condițiilor.

    • Ștergerea datelor cu caracter personal, „dreptul de a fi uitat”

      Dreptul la ștergerea informațiilor personale

    • În conformitate cu articolul 17 din Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din la 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea date cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) (denumit în continuare „Regulamentul UE”) are utilizatorul are dreptul de a șterge datele personale furnizate prelucrate administrator al Ateli, s.r.o., cu sediul social la: Moravská 854/2, Doubravka, 312 00 Plzeň, IČ: 29157013 (denumită în continuare „Compania”).

    • Motive pentru ștergerea informațiilor personale

    • (a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate (de exemplu, relația contractuală s-a încheiat deja);
    • b) consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal a fost revocat din partea dumneavoastră date;
    • (c) ridică obiecții cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (această opțiune este se aplică, de exemplu, prelucrării datelor cu caracter personal prin direct marketing);
    • (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • (e) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală stabilită reglementarile legale pe care Societatea este obligata sa le respecte.

    • Motive pentru a nu șterge informațiile personale

    • a) date cu caracter personal Compania are nevoie pentru a-și determina, efectua sau apăra revendicări legale (adică dacă aveți o dispută cu Compania);
    • b) obligația de păstrare a datelor cu caracter personal ale Societății este impusă de lege (de exemplu, pe contabilitate).

    • Aplicați

    • Cererea poate fi depusă:
    • a) în scris la adresa: Ateli, s.r.o., Moravská 854/2, Doubravka, 312 00 Plzeň
    • b) prin intermediul biroului de asistență: la adresa electronică: info@shipgraris.ro
    • c) la numărul de telefon: +40312295834
    • d) prin formular disponibil AICI

    • Formular:

    • (a) formularul de mai jos;
    • (b) sub forma unui raport care conține informațiile prevăzute în cerere.

    • Procesarea cererii

    • Compania va informa utilizatorul despre modalitatea de procesare a cererii fără întârzieri nejustificate, în cel mult o lună de la primirea cererii. Această perioadă poate fi prelungită cu încă două luni, dacă este necesar și având în vedere complexitatea și numărul de cereri. Compania va informa utilizatorul cu privire la orice astfel de prelungire în termen de o lună de la primirea solicitării, împreună cu motivele acestei amânări.
    • În conformitate cu articolul 12 (4) din Regulamentul UE, în cazul în care Societatea nu dă curs solicitării utilizatorului, aceasta îl va informa imediat (în termen de cel mult o lună) cu privire la motivele nerespectării și posibilitatea de a depune o reclamație la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ,B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti cu privire la posibilitatea de a aplica pentru protecție judiciară.
    • În conformitate cu articolul 12 (5) din Regulamentul UE, Compania nu este obligată să se conformeze integral sau parțial solicitării utilizatorului dacă cererea este vădit nefondată sau disproporționată, în special pentru că se repetă.
    • În conformitate cu articolul 12 (6) din Regulamentul UE, în cazul în care Societatea are îndoieli rezonabile cu privire la identitatea expeditorului cererii, îi poate solicita acestuia să furnizeze informații suplimentare necesare pentru confirmarea identității.

      • CERERE DE ȘTERGERE A DATELOR PERSONALE

      • În conformitate cu articolul 17 din GDPR, solicit ștergerea datelor mele personale prelucrate de administratorul Ateli, sro, cu sediul social la: Moravská 854/2, Doubravka, 312 00 Plzeň, IČ: 29157013 (denumit în continuare ca „Societate”).

      • Informațiile personale ale solicitantului:

      • Numele și prenumele: ………………………………………………………………… ............................. .................................................. .............
      • Data de naștere: ………………………………………………………………… ............................. .................................................. ................
      • E-mail ……………… ... ……………………………………………………………………… ................. .................................................. .....................
      • Adresa de contact: … .. ………………………………………………………………… ....................... .................................................. .............

      • (Această informație este folosită pentru identificarea solicitantului în vederea căutării datelor prelucrate de administrator și a trimiterii unui răspuns. Aceste date nu vor fi prelucrate în niciun alt scop decât cel de mai sus.)
      • Dacă solicitarea dvs. ar trebui să se refere doar la anumite date cu caracter personal care sunt procesate, vă rugăm să indicați pe care doriți în mod special să le ștergeți:
      • …………………………………………………………………………………………………………… ....... ..... ……………………………………………………………………………………………………………………………………… ……… ...... ......


        Doresc să fiu informat despre măsurile luate (bifați):

      • - electronic la o adresă de e-mail
      • - În scris la adresa mea de contact

      • Data: Semnătura:

      • Puteți descărca ca PDF AICI

      • 2. COOKIES
      • 2.1 „Cookie-urile” sunt fișiere text mici care sunt stocate în dispozitivul terminal sau în memoria utilizatorului dvs. Aceste fișiere de site-uri ale furnizorului vă permit să înregistrați informații despre vizita unui utilizator, setările browserului, limbajul de comunicare pe care îl preferă și multe altele.
      • 2.2 Din cauza cookie-urilor, utilizatorul nu are obligații sau alte obligații suplimentare.
      • 2.3 Cookie-urile sunt procesate automat de către furnizor, puteți găsi mai multe despre acest proces aici. (link către https://europa.eu/youreurope/business/cookies/index_ro.htm)
      • 2.4 Stocarea „cookie-urilor” poate fi ușor împiedicată de utilizator prin setarea unui browser de internet sau a unui program similar în dispozitivul său terminal. Puteți, de asemenea, să vă opuneți procesării lor prin intermediul helpdesk.
      • 2.5 Cookie-urile utilizate de furnizor pot fi împărțite în două tipuri de bază din punct de vedere al durabilității lor. Așa numitele „cookie-uri de sesiune” pe termen scurt, care sunt doar temporare și rămân stocate în browserul utilizatorului numai până când închideți browserul și așa-numitele „cookie-uri persistente” pe termen lung, care rămân stocate în dispozitivul utilizatorului mult mai mult sau până la ștergerea manuală (timp lăsarea cookie-urilor pe dispozitiv depinde de setările cookie-urilor și de setările browserului).
      • 2.6 Unele cookie-uri pot colecta informații care sunt ulterior utilizate de către terți (parteneri contractuali ai furnizorului) și care, de exemplu, sprijină direct activitățile sale de publicitate (așa-numitele „cookie-uri terțe”). Cu toate acestea, aceste date nu pot identifica utilizatorul.
      • 2.7 Cookie-urile sunt procesate automat de către furnizor.