Concurs mare

REDUCERE 10% în coș pentru cumpărături peste 100 RON și 20% pentru cumpărături peste 300 RON

Suntem o galerie virtuală - citiți mai multe


 • Suntem o galerie virtuală
 • Ateli s.r.o. este operatorul galeriei virtuale Shipgratis.ro, care nu este un e-shop, ci o platformă de afaceri care oferă spațiu virtual și mediază unele servicii parțiale utilizatorilor săi, care sunt persoane fizice și juridice din întreaga lume.

 • Concepte
 • Operator - Ateli, s.r.o, IČ 29157013, cu sediul social la Moravská 854/2, Doubravka, 312 00 Plzeň, Republica Cehă, înscris în Registrul comercial păstrat la Tribunalul regional din Plzeň, Secțiunea C, Insert 27472.
 • Utilizator - persoană fizică sau juridică care are un contract de servicii cu operatorul. În funcție de tipul de cont de utilizator folosit, utilizatorul poate acționa ca: Vânzător, Cumpărător, Partener de afiliere, Blogger, Transportator și alții.
 • Vânzător - persoană fizică sau juridică care are un contract de furnizare de servicii cu operatorul (contul de utilizator al Vânzătorului) în conformitate cu Termenii și condițiile generale - serviciile de galerie virtuală aici și Acordul privind furnizarea de spațiu virtual în conformitate cu condițiile pieței.
 • Cumpărător - persoană fizică sau juridică care are un contract de furnizare de servicii cu operatorul (contul de utilizator al Cumpărătorului) în conformitate cu Termenii și condițiile generale - Servicii de galerie virtuală.Politica de garantare a satisfacției cumpărătorului - un set de reguli prin care galeria virtuală Shipgratis.ro asigură că utilizatorii care acționează în rolul Vânzătorului își configurează procesele astfel încât utilizatorii în rolul Cumpărătorilor să primească condiții facile și corecte atunci când cumpără mărfuri.

 • Cine, ce și cui
 • Vânzătorul este cel care este interesat să își expună bunurile în galeria noastră virtuală și în acest scop deschide un cont (spațiu virtual rezervat pentru el), pe care îl servește el însuși. În prezent, peste 150.000 de produse aparținând 150 de vânzători sunt expuse în galeria virtuală Shipgratis.ro
 • Cumpărătorul este cel care este interesat să achiziționeze bunurile expuse prin contul său de utilizator de la Vânzător. În prezent, câteva 10.000 de cumpărători au un cont deschis în galeria virtuală Shipgratis.ro.
 • Galeria virtuală Shipgratis.ro nu este furnizor de nicio marfă, nu încheie contracte de vânzare de mărfuri, nu intră în contact cu mărfuri specifice și nu are control asupra proceselor de livrare. Contractul de cumpărare este încheiat între Vânzător și Cumpărător.

 • Siguranță și garanții
 • Fiecare vânzător care își expune bunurile pe galeria virtuală Shipgratis.ro trebuie să precizeze condițiile de activitate pentru fiecare produs, care reglementează vânzarea de bunuri. Întrucât galeria virtuală Shipgratis.ro aplică politica de garantare a satisfacției Cumpărătorilor, controale și sancțiuni pentru Vânzător susține că aceste condiții, indiferent de ce parte din lume provine Vânzătorul, sunt întotdeauna în conformitate cu ordinea juridică a Republicii Cehe și a dreptului Uniunii Europene.
 • Securitate de plată
 • Una dintre părțile politicii de garantare a satisfacției clienților este securitatea plăților, pe care galeria virtuală Shipgratis.ro le oferă un sistem de custodie bazat pe condițiile de custodie. Acest sistem este obligatoriu pentru toți utilizatorii. În cadrul acestui sistem, utilizatorul-cumpărător trimite fondurile în contul de colectare al galeriei virtuale Shipgratis.ro pe care sunt stocate până când sunt îndeplinite condițiile de păstrare pentru a le trimite către utilizator-vânzător. Acești termeni diferă în funcție de tipul dvs. de plată. În cazul în care utilizatorul-vânzător nu respectă condițiile garantate în termenii și condițiile sale, care sunt listate pentru fiecare produs, galeria virtuală Shipgratis.ro poate întârzia trimiterea de fonduri către utilizatorul-vânzător și îl poate ajuta pe acesta și pe utilizatorul-cumpărător să înceapă negocierile pentru eliminarea deficiențelor. . Galeria virtuală shipgratis.ro nu are dreptul să decidă sau să evalueze litigiile care decurg din acordul de cumpărare între utilizatorii săi. În cazul în care utilizatorul-vânzător încalcă condițiile prin care galeria virtuală Shipgratis.ro împiedică efectuarea ilegală în spațiul său virtual, fondurile pot fi returnate utilizatorului-cumpărător.

 • Comunicarea cu comercianții
 • Ca parte a Politicii de Garantare a Satisfacției Cumpărătorului, ne asigurăm că Vânzătorul comunică cu Cumpărătorii și le gestionează solicitările. În cazul unei dispute între Vânzător și Cumpărător, oferim servicii de soluționare a problemelor sub formă de comunicare de mediere. Cumpărătorii pot comunica întotdeauna în limba română.

 • Responsabilitate
 • Operatorul nu este parte la contractul de cumpărare la achiziționarea de bunuri și, prin urmare, nu își asumă nicio responsabilitate pentru contractul de cumpărare dintre Vânzător și Cumpărător. De asemenea, Operatorul nu este un reprezentant al Vânzătorului și nici al Cumpărătorului. Vânzătorul este răspunzător pentru vânzarea produselor, orice reclamație a Cumpărătorului și toate celelalte aspecte care decurg din contractul de cumpărare dintre acesta și Cumpărător, precum răspunderea pentru defectele produsului.

 • Operatorul nu garantează:
 • (i) disponibilitatea, calitatea, siguranța, adecvarea sau legalitatea bunurilor afișate de comerciant;
 • (ii) veridicitatea sau exactitatea oricăror descrieri ale mărfurilor sau ale altor conținuturi furnizate
 • (iii) veridicitatea sau exactitatea evaluărilor, recenziilor sau a altor contribuții ale utilizatorilor;
 • (iv) performanța sau conduita oricărui Vânzător sau terț.Cu excepția cazului în care se prevede altfel, operatorul nu are autoritate de omologare 100% pentru mărfurile pe care Vânzătorul le va expune. Operatorul a instituit procese de control astfel încât, dacă este posibil, să prevină problemele Cumpărătorului cu achiziția. Înainte de a cumpăra de la Vânzător, Cumpărătorului i se recomandă să ia cunoștință de produsele și condițiile în care vor cumpăra de la Vânzător.


 • Deși nu suntem parte la acordul dintre Vânzător și Cumpărător în momentul achiziției, asistăm la procesarea plăților, returnări de produse, rambursări și alte servicii pentru clienți.

 • Drepturi pentru proprietate intelectuala
 • Galeria virtuală Shipgratis.ro promovează de multă vreme o politică de transparență deplină și de respectare a legii, în cadrul căreia încearcă să prevină încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale terților prin toate mijloacele.
 • Shipgratis.ro Programul Marketplace afectează Vânzătorul care oferă bunuri care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terților. În cazul unei încălcări grave, Vânzătorul poate, pe lângă amenzi, să aibe și conturile blocate.
 • Dacă întâmpinați o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală în galeria virtuală Shipgratis.ro, completați formularul („aviz de retragere a drepturilor de autor”) aici. Acesta va ajuta la detectarea și pedepsirea celor care nu respectă drepturile de proprietate intelectuală.
 • Operatorul nu este în conformitate cu articolul 14 din Directiva 2000/31 / CE privind comerțul electronic, Legea nr. 480/2004 Coll. și „Safe Harbor” de 17 U.S.C. §§ 512 Digital Millennium Copyright Act (DMCA) responsabil pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală în spațiul său virtual, dacă nu este conștient de acestea.