Concurs mare

Ideea de a crea o galerie de cumpărături Shipgratis.ro a apărut deja în 2011. Am dorit să creăm un portal de internet în care utilizatorii să poată cumpăra articole cu câțiva lei, și să nu fie împovărași de taxe poștale și de transport ridicate. Dar nu am vrut să ne oprim acolo.

Treptat, am deschis spațiu pentru partenerii afiliați și comercianții care oferă acum peste 150.000 de articole active pe platforma noastră. De asemenea, am dorit să oferim un serviciu de calitate pentru clienți, deoarece credem că o comunicare adecvată este cheia satisfacției. Am deschis oficial prima ușă pentru primii utilizatori pe 13 iulie 2012.

Mult timp a trecut de atunci

Între timp, ne-am depășit de două ori facilitățile de birou, ceea ce ne-a dus la sediul actual, unde petrecem timpul de lucru într-o clădire cu patru etaje. De spațiu mult mai mare a bebeficiat și centrul nostru partenerial de fulfilment, care deține în prezent câteva tone de colete cu bunuri.

În ultimii ani, s-au alăturat echipei noastre o mulțime de noi colegi pentru a asigura buna desfășurare a întregii noastre galerii de cumpărături. În prezent, peste 100 de persoane din 11 țări participă la operarea și dezvoltarea platformei noastre.

De asemenea, știm săne relaxăm împreună. Ne place să mergem la evenimente de teambuilding, fie că este vorba de wakeboarding, weekend la munte, joc cu lasere sau doar stând într-un pub. De asemenea, ne întâlnim regulat la Balul Prietenilor ATELI, care se bucură de o mare popularitate.

Creștem în fiecare an

Nu am vrut niciodată să fim legați de granițe. Activăm pe piețele externe. Site-urile din Cehia și Slovacia s-au alăturat curând Poloniei. Și apoi a mers repede. Au fost adăugate Ungaria, România, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Serbia, Croația, Bosnia, Turcia și Slovenia.

Centrul de fulfilment

Asigură livrarea rapidă în întreaga Europă. Avem centre de fulfilment în Cehia, Ungaria și Bulgaria. Avem un cadru administrativ propriu sau partener cu colegi care au grijă de utilizatorii noștri în birouri din Cehia, Polonia, Ungaria, România, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria și China continentală.

Funcționăm ca o platformă pentru furnizori, datorită căreia vă putem oferi noi produse în fiecare zi. În prezent lucrăm îndeaproape cu peste 150 de furnizori diferiți din Asia și Europa. Unii trimit mărfuri din depozitele lor, alții folosesc centrele noastre parteneriale de fulfilment (în CZ, HU, BG).

În fiecare zi, zeci de produse noi sunt adăugate pe site-ul nostru de către retailerii participanți, astfel încât în fiecare lună gama de produse este extinsă cu câteva sute de produse.

În timp ce continuăm să creștem, încă lucrăm la planul nostru inițial: Să ne asigurăm că puteți cumpăra bunuri exclusive cu un standard ridicat de alte servicii, fără a plăti transportul. Ne străduim constant să îmbunătățim, să ne dezvoltăm și să ne extindem în alte țări.

Indiferent dacă sunteți un client nou sau vă întoarceți în mod regulat, vă mulțumim pentru încredere. O respectăm. Deja așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne așteaptă în continuare.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

fondatorii portalului ShipGratis.ro