Concurs mare

Cum a fost creată galeria comercială ShipGratis.ro

ShipGRATIS.ro


Ideea înființării galeriei comerciale ShipGratis.ro s-a născut la jumătatea anului 2011. Motivul a fost de a crea un portal de internet din care clienții să poată cumpăra articole de valoare mică fără ca taxele poștale să fie o parte considerabilă din comandă. Să permită cumpărarea individuală de produse cu valoare mică fără a plăti taxe poștale mari în raport cu prețul bunurilor. În același timp, am dorit să menținem un standard ridicat de alte servicii cum ar fi comunicarea cu clienții, furnizarea de informații relevante despre bunuri, soluțiorea reclamațiilor etc. A durat ceva timp înainte de a începe implementarea acestui proiect și după câteva luni de lucru în 13.6.2012 l-am pus în funcțiune. Judecați și singuri reușita noastră.

CARE ESTE PRINCIPIUL?

Principiul este simplu, nu percepem taxe poștale. Dar aceasta nu înseamnă că vom adăuga taxele poștale la prețul produselor și vom induce în eroare clientul. Dimpotrivă, întregul sortiment oferit în galeria de cumpărături ShipGratis.ro, fiecare produs individual, este vândut la același preț, dar de obicei și mai mic decât în alte magazine online, unde este întotdeauna necesar să adăugați o taxă poștală la preț. Scopul nostru este de a oferi clienților din România produse de calitate la prețuri care să concureze cu politica de prețuri a portalurilor mondiale de cumpărături. Un alt avantaj cu care ne putem lăuda este un serviciu de calitate pentru clienți care funcționează pe o platformă utilizată la nivel global și o garanție extraordinară de returnare a banilor, sub forma unui termen de returnare de 30 de zile.

CUM AM OBȚINUT ACEASTA?

Descrierea detaliată a modului de funcționare găsiți în secțiunea Cum funcționează. Pur și simplu, putem oferi produsele la un preț atât de avantajos, deoarece intermediem vânzarea cu distribuitorii primari care trimit mărfuri din China, Hong Kong sau Singapore direct la clientul nostru acasă, care le poate lua confortabil de la oficiul poștal. Deși transportul din Asia către România nu este ieftin, am reușit să minimizăm costul datorită volumului mare de transporturi. Nu în ultimul rând, este necesar să subliniem faptul că taxele de transport rămase nu se adaugă la prețul produsului, dar le dizolvăm în marjă. Acesta este pe scurt modul în care putem oferi clienților noștri produse exclusive la prețuri avantajoase, cu transport gratuit. Dacă vă place filozofia noastră, nu ezitați să cumpărați de la noi și să spuneți despre noi prietenilor și cunoștințelor dvs.

 

Ing. Lukáš Česal & Tomáš Česal

fondatorul portalului PoštovnéZDARMA.cz