Concurs mare
în 3 zile
  • Albire rapidă, pastă de dinți, 75 ml ZO_177264 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Albire rapidă, pastă de dinți, 75 ml

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2789344

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Pasta de dinti care amelioreaza durerea dintilor sensibili in 60 de secunde si in acelasi timp iti albeste smaltul dintilor si ajuta la prevenirea formarii petelor. Pasta de dinți Sensodyne Rapid Whitening cu un debut rapid de acțiune aduce o ușurare dovedită clinic din durerea dinților sensibili. Fluorura de staniu restabilește stratul protector pe dentina expusă. Adulți și copii peste 12 ani: aplicați o bandă de produs cu o grosime de 2,5 cm pe o periuță de dinți cu peri moi. Spalati-va bine pe dinti cel putin 1 minut de doua ori pe zi (dimineata si seara) si nu mai mult de 3 ori pe zi sau conform recomandarii dentistului dumneavoastra. Asigurați-vă că periați toate zonele sensibile ale dinților. Continuați să înghițiți pasta la minimum. Scuipați după curățare Copii sub 12 ani: Consultați un stomatolog. Ingrediente: glicerina, Peg-8, silice hidratata, trifosfat pentasodic, aromă, lauril sulfat de sodiu, dioxid de titan, carbomer, fluorură stanoasă, cocamidopropil betaină, zaharină de sodiu, fluorură de sodiu, limonen. Conține fluorură stanosă 0,454% g/g, fluorură de sodiu 0,0721% g/g (1450 ppm F). Avertisment: Dacă apare iritație la utilizarea acestui produs, întrerupeți utilizarea. Opriți utilizarea produsului și consultați un stomatolog dacă: Sensibilitatea persistă sau se agravează. Dinții sensibili pot indica o problemă gravă care poate necesita îngrijire dentară imediată. Durerea sau sensibilitatea persistă chiar și după 4 săptămâni de utilizare.



Sensodyne Rapid Whitening este o pastă de dinți cu fluor care restabilește albul natural al smalțului și reduce formarea petelor.

Data expirării: 11/2022

Mai multe informații

După data expirării Da
Producător Sensodyne
data expirării 11/2022
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor