Concurs mare
în 3 zile
  • StormBox Micro 2 Black - Difuzor portabil Bluetooth ZO_208016 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

StormBox Micro 2 Black - Difuzor portabil Bluetooth

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2789339

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Încercați Tribit StormBox Micro 2 Black, o boxă Bluetooth portabilă care oferă un sunet excelent într-o dimensiune compactă. Nu degeaba această boxă a fost premiată cu „Cel mai bun mini box Bluetooth portabil din 2020” de la CNET.

Tribit Micro StormBox oferă o reproducere puternică a sunetului și vă va anima petrecerea indiferent de genul muzical. Mijloacele și înaltele perfect echilibrate duc muzica la noi culmi.

Bucurați-vă de un răspuns de bas mai profund datorită tehnologiei integrate Xbass. Acest difuzor wireless surprinde cu un sunet de bas clar și profund și este suficient de versatil pentru a reproduce cu încredere diverse genuri muzicale.

Datorită certificării impermeabile IP67, StormBox Micro 2 este complet protejat împotriva apei și prafului. Tehnologia hidrofugă și construcția robustă asigură că difuzorul rămâne în stare excelentă chiar și atunci când este aruncat în apă dulce sau sărată.

Beneficiile Tribit StormBox Micro 2 merg dincolo de sunet. Acest difuzor este partenerul tău ideal pentru aventuri în aer liber, cum ar fi alpinism, ciclism sau drumeții. Cureaua din silicon rezistentă la rupere vă permite să o atașați în siguranță de ghidon sau rucsac pentru o experiență de ascultare fără griji în deplasare.

Dublați distracția cu tehnologia stereo wireless Tribit StormBox Micro 2 Conectați acest difuzor la un alt Micro 2 pentru un efect stereo uimitor și un sunet grozav. Dă viață muzicii tale cu acest însoțitor portabil dinamic.



Încercați Tribit StormBox Micro 2 Black, o boxă Bluetooth portabilă care oferă un sunet excelent într-o dimensiune compactă.

Despachetat.

Reînnoiește mărfurile. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului.

 

Mai multe informații

Producător Tribit
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor