Concurs mare
în 3 zile
  • Căști Bluetooth E500Pro cu ANC, albastre ZO_263406 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Căști Bluetooth E500Pro cu ANC, albastre

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2788851

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

  • Anulare puternică a zgomotului: Cu 4 microfoane ANC încorporate și tehnologie hibridă de anulare activă a zgomotului, căștile wireless E500Pro reduc zgomotul ambiental cu până la 95%. Fie la birou, în aer liber sau în trafic, bucurați-vă de adevărată concentrare în propriul spațiu privat.
  • Sunet stereo de înaltă fidelitate: ascultați fiecare notă a muzicii dvs. cu drivere dinamice personalizate, supradimensionate de 40 mm, împreună cu o diafragmă cu răspuns ridicat și o bobină ușoară pentru un bas profund echilibrat și clar.
  • Apeluri clare de cristal: Căștile cu anulare a zgomotului E500Pro utilizează tehnologia avansată ENC și Sound+ pentru a anula zgomotul apelurilor, pentru a oferi apeluri cu mâini libere clare și pentru a bloca zgomotul ambiental. NOTĂ: are o funcție de dezactivare a sunetului cu un singur buton.
  • Peste 90 de ore de redare: ascultați fără fir timp de 60 de ore cu ANC activat pentru divertisment de lungă durată sau 90 de ore cu ANC dezactivat. încărcat complet în doar 1,5 până la 2 ore. în timp ce o încărcare rapidă de 5 minute vă va oferi 5 ore de muzică.
  • Confort fără presiune: Căștile Bluetooth E500Pro au căști ultra-moale din piele proteică, cu căptușeală din spumă cu memorie, care se potrivește perfect în jurul urechilor, astfel încât să vă puteți bucura de o textură moale asemănătoare marshmallow-ului. Purtați-l toată ziua fără disconfort.


Căști supraear Bluetooth fără fir cu microfon, timp de redare 90 de ore, sunet Hi-Fi, tampoane pentru urechi din spumă cu memorie

Despachetat.

Mai multe informații

Producător Ankbit
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor