Concurs mare
în 3 zile
  • Hrana pentru caini adulti cu jeleu de vita 100g ZO_ZMX000006 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Hrana pentru caini adulti cu jeleu de vita 100g

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2788790

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Beneficiile hranei umede pentru câini Pedigree Oase puternice Piele și blană sănătoase Digestie mai bună Mecanisme naturale de apărare Ingrediente Carne și produse de origine animală (40%, din care 4% carne de vită) Extracte de proteine vegetale Produse vegetale (inclusiv 0,5% butași de sfeclă) Minerale Uleiuri și grăsimi (inclusiv 0,5% ulei de floarea soarelui) Analiza compoziției Proteine: 7,5 Conținut de grăsimi: 5,5 Materie anorganică: 2 Fibră brută: 0,3 Conținut de umiditate: 82 Calciu: 0,4 Suplimente Vitamina D₃: 250 UI Vitamina E: 66 mg Iodat de calciu anhidru: 0,5 mg sulfat de pentahidrat Cupru: 0,5 mg 8,2 mg Sulfat feros monohidrat: 15 mg Sulfat de mangan monohidrat: 8,4 mg Sulfat de zinc monohidrat: 71,2 mg Gumă Cassia: 2100 mg Calorii: 87 kcal/100 g Dozare: Vă recomandăm să hrăniți atât furaj complet umed PEDIGREE, cât și furaj uscat PEDIGREE. Permiteți o perioadă de tranziție și ajustați cantitatea de hrană, împărțind-o în mese în funcție de nevoile animalului. Oferă câinelui tău apă de băut. Produsul trebuie servit la temperatura camerei. Păstrați porția nefolosită la frigider până la 2 zile. Un câine care cântărește 5 kg are nevoie de 3(1)/2 saci de hrană umedă sau 2 saci de hrană umedă și 40 g de hrană uscată pe zi, Un câine care cântărește 10 kg are nevoie de 6 saci de hrană umedă sau 3 saci de hrană umedă și 75 g de hrană uscată pe zi, Câinele care cântărește 20 kg are nevoie de 10(1)/2 saci de hrană umedă sau 5 saci de hrană umedă și 125 g de hrană uscată pe zi.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a diversifica hrana câinelui tău, s-ar putea să fii interesat de Pedigree Wet Dog Food Beef Jelly bag 100g. Se caracterizează prin compoziția sa atent aleasă pentru sănătatea și dezvoltarea echilibrată a câinelui tău. Va fi un supliment excelent pentru dieta animalului tău adult - nu numai sănătos, ci și gustos. Alegeți dimensiunea porției în funcție de dimensiunea și greutatea animalului dvs. de companie. Este o hrana completa cu carne de vita pentru cainii adulti de toate rasele. EXPIRARE 14.02.2025

Mai multe informații

Producător Origine
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor