Concurs mare
în 3 zile
  • Culoarea părului Color Toner blond cald, 150 ml ZO_50539 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Culoarea părului Color Toner blond cald, 150 ml

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2787746

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Verificați scara pentru a vedea dacă nuanța este potrivită pentru culoarea părului dvs. Pentru părul natural foarte deschis, această culoare poate fi prea intensă. Testați mai întâi pe o șuviță înainte de a vopsi întregul păr pentru a vă asigura că vă place rezultatul culorii. Nu recomandam folosirea acestui produs pe parul decolorat sau foarte deschis la culoare (cu exceptia nuantei Platinum). Daca ati avut permanente permanente va recomandam sa asteptati 14 zile inainte de a folosi acest produs, altfel culoarea poate fi prea intensa si poate dura mai mult. Dacă decideți să utilizați produsul după permanentă, vă recomandăm să îl testați pe o șuviță înainte de vopsirea întregului păr și să reduceți timpul de aplicare cu 5-10 minute. Nu utilizați nuanța Platinum mai devreme de 14 zile după valul permanent. Produsul nu este destinat să acopere părul gri. Evitați contactul produsului cu îmbrăcăminte sau materiale plastice. Petele pot fi dificil de îndepărtat. Pentru o reîmprospătare instantanee a culorii de aceeași nuanță, aplicați doar 5 minute. Pentru a elimina petele de pe piele, vă recomandăm să utilizați Syoss Colorist Tools Skin Color Remover.


Syoss Color Toner oferă părului culoare intensă și strălucire. Previne apariția tonurilor de galben. Culoare intensivă de păr lavabilă - durează până la 8 spălări.

Mai multe informații

Producător Syoss
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor