Concurs mare
în 3 zile
  • 8AC1S1 - 0EU0 accesorii pentru telefon Chime (a doua generație) Wi - Fi gong suplimentar alb ZO_206549 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

8AC1S1 - 0EU0 accesorii pentru telefon Chime (a doua generație) Wi - Fi gong suplimentar alb

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2786645

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

.ModuriConectați soneria la toate dispozitivele pe care inelul dvs. de acasă le primește acasă Notificarea unui răspuns instantaneu peste tot în casa dvs. Puteți conecta modurile la orice priză standard și vă puteți conecta la toate dispozitivele pe care le aveți la dispoziție. Datorită acestui fapt, veți avea notificări în casă, chiar și atunci când nu sunteți în apropierea telefonului dvs.. Tonuri de informații diferite Controlul volumului și modul nu deranjaTon de apel personalizat pentru fiecare gospodărie De la sunete sezoniere la cursuri familiare, soneria vă oferă un ton de apel pe gustul dvs. , iar alegerea este extinsă la nesfârșit. Sistemul este un gong de ușă pentru interior care se potrivește cu ușurință în orice sertar. Datorită acestui lucru, vei putea primi notificări că vei putea ajunge acasă la tine nu numai pe smartphone, ci și acasă. Dacă este necesar, mai multe cariloane pot fi amplasate în diferite încăperi. Instalarea este foarte ușoară și nu necesită cunoștințe profesionale. Configurarea inelului aplicației are loc în doar câțiva pași. Modul oferă multe tonuri de apel diferite și poate fi activat chiar dacă senzorul de mișcare al unui inel reacționează la sunet. Instalare rapidă și ușoară. Soneria Ring Chime este instalată în cel mai scurt timp și nu necesită expertiză prin smartphone foarte simplu Modurile sunt compatibile cu prizele din Europa, Marea Britanie, Australia și SUA. Extindeți cercul de securitate Chime vă extinde cercul de securitate în jurul casei dvs. Ascultă soneria de la ușă, chiar dacă este departe de ușă Dacă este necesar, poți conecta mai multe clopoței la soneria ta, de exemplu în casa de grădină, în garaj, în camera de hobby sau la vecini.

Execuţie

  • Veți fi notificat în timp real de îndată ce este detectată mișcare sau de îndată ce cineva apasă butonul Ring Video Doorbell Setarea modurilor este foarte ușoară: Conectați dispozitivul la o priză standard și conectați-l la rețeaua Wi-Fi Alegeți dintr-un număr mare de tonuri de apel clasice și sezoniere, reglați volumul și activați modul „nu deranja” - totul prin App Ring: 802.11b/g/n; Conexiune Wi-Fi 2,4 GHz

Oferiți flexibilitate, confort și o senzație de siguranță în casa dvs. cu moduri Soneria poate fi conectată cu ușurință la Ring Door Cams. Posibilitatea de a alege dintre multe sunete clasice și sezoniere 2,4 GHz Volum reglabil

  • Compatibil cu toate camerele CCTV și de securitate Cerințe de instalare: funcționare cu router de 2,4 GHz

Componente

gong suplimentar

 

Mâncători/participanți

1

 

Tip transmisie

Wifi

 

Frecvență

2,4 GHz

Tip de montare (internă)

insistent

 

Culoare

alb

Alimentare electrică

230 V

 

Lăţime

62 mm

ÎN

77,8 mm

Adâncime

25 mm

Conexiune la cloud

Alexa

Categorie produs

accesorii pentru telefonul de acasă



De îndată ce cineva sună la ușă sau se detectează mișcare, veți primi o notificare în toată casa despre ceea ce auziți. Conectați dispozitivul la o priză standard și conectați modurile cu toate soneriile circulare și camerele.

Despachetat.

Reînnoiește mărfurile. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului.

Mai multe informații

Producător Inel
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor