Concurs mare
în 3 zile
  • Încălzitor pentru gât, lavabil la mașină, gri ZO_213074 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Încălzitor pentru gât, lavabil la mașină, gri

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2785504

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

  • Ameliorează eficient oboseala și stresul și oferă o căldură pătrunzătoare și plăcută. Funcția de încălzire rapidă vă asigură că vă simțiți cald în mai puțin de 30 de secunde.
  • Design unic: Gulerul înalt, marginile ușoare și nasturii reglabili asigură o formă și confort individual. Două curele de talie reglabile, lungi de 60 cm, stabilizează placa de încălzire pentru o performanță termică mai bună. Cablul de alimentare cu lungimea de 2,2 m vă permite să vă mișcați liber în timp ce vă relaxați.
  • 6 setări de temperatură, 4 setări de cronometru: 6 setări de temperatură a plăcuței de încălzire: 40°C/45°C/48°C/52°C/56°C/60°C. Controler IC cu afișaj LED. 4 niveluri de cronometru de setat (30/60/90/120 minute). Funcția inteligentă de oprire dependentă de temperatură vă asigură siguranța, chiar dacă uitați să opriți placa de încălzire.
  • Ușor de curățat: suprafața ultra-moale și materialul respirabil oferă un plus de confort, iar cablul separat poate fi spălat la mașină sau spălat manual pentru a menține covorașul de încălzire igienic și durabil pentru mulți ani.
  • Versatilă: această pernă încălzită vă va ajuta să vă relaxați gâtul/spatele/talia/ stomacul/picioarele și vă va menține cald în lunile reci de iarnă. Sistemul de protecție la supraîncălzire asigură o experiență mai bună și mai sigură pentru utilizator. Potrivit pentru majoritatea tipurilor de corp și toate vârstele, este un cadou grozav pentru prieteni și familie.


Pad de încălzire pentru spate, umeri și gât: placa noastră de încălzire are dimensiunea de 94 x 56 cm și oferă o acoperire completă și confortabilă pentru spate, umeri și gât.

Mai multe informații

Producător Gaseste-ma
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor