Concurs mare
în 3 zile
  • Iluminare inteligentă de exterior 24 V - set de 3 ZO_9968-M5216 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Iluminare inteligentă de exterior 24 V - set de 3

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2785389

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Cu acest set de 3 reflectoare inteligente la sol de 24 V, grădina ta va deveni un întreg atractiv! Acest produs poate fi controlat fără fir folosind aplicația gratuită Calex, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Utilizați corpurile de iluminat ca iluminare a căii sau plasați lămpi de exterior în iarbă și bucurați-vă de lumină albă rece până la caldă cu alte 16 milioane de opțiuni de culoare. Desigur, acest iluminat de grădină arată grozav și pe balconul sau terasa dumneavoastră. Montarea pe perete este inclusă cu aceste lumini. Vă rugăm să rețineți: pentru această lampă de grădină aveți nevoie de Calex Bluetooth Link, care va asigura conectarea optimă a colecției dumneavoastră de exterior.

Instalare ușoară - Plug & Play
Iluminatul exterior Calex 24V este foarte ușor de instalat, așa că nu aveți nevoie de un instalator. Setul vine cu cabluri prelungitoare și o mufă. Ai tot ce ai nevoie pentru a începe imediat. Tot ce trebuie să faceți este să despachetați kitul, să-l conectați și luminile exterioare sunt gata de instalat cu aplicația Calex Smart, plug & play!


Puteți instala cu ușurință iluminatul inteligent cu aplicația ușor de utilizat Calex Smart. Conectați lampa direct și ușor la Calex Bluetooth Link pentru o utilizare optimă a funcțiilor inteligente ale lămpilor de exterior. Nu poți să-l instalezi? Vizitați site-ul web Calex pentru videoclipuri de instalare și întrebări frecvente.

Calex Bluetooth Link
Acoperirea WiFi în grădină este adesea insuficientă. De aceea, toate produsele din această serie sunt conectate prin Bluetooth. Această conexiune se realizează folosind Bluetooth Link și este stabilă indiferent de dimensiunea grădinii tale sau de numărul de produse instalate. Pentru o utilizare optimă a lămpii de exterior Calex, ar trebui să achiziționați Calex Link. Calex Link captează conexiuni WiFi locale (2,4 GHz) și le distribuie prin Bluetooth Link cu cel puțin un dispozitiv în grădină. Mai multe lămpi inteligente de exterior pot fi conectate la acest Link, care poate fi controlat în aplicație.

Aplicație prietenoasă cu utilizatorul
Vă puteți controla iluminarea inteligentă de oriunde în lume prin aplicația Calex Smart. Personalizați-vă iluminarea setând cronometre și programe pentru a se potrivi ritmului zilnic. Folosind scenariile proprii sau preprogramate, puteți seta iluminarea după bunul plac. Aveți mai multe articole inteligente Calex acasă? Conectați articolele într-un grup pentru o comoditate optimă și un control clar.

Control vocal
Dispozitivele Google Home Assistant, Amazon Alexa și Siri Shortcuts cu control vocal vă permit să controlați dispozitivele din casă cu vocea.

USP-uri

  • Reglabil prin aplicație
  • Control vocal
  • 16 milioane de culori
  • Lumină rece și caldă
  • Programe și cronometre
  • Scene și automatizări
  • Controlul aplicației
  • Conexiune Bluetooth Mesh
  • Plug & Play


Lumină de grădină Calex Smart Outdoor 24 V - Set de 3 puncte de pământ inteligente - RGB și lumină albă caldă - negru

Necutie, netestat.

Reînnoiește mărfurile. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului.

Mai multe informații

Producător Calex
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor