Concurs mare
în 3 zile
  • Turbine eoliene Jooheli, respingător de păsări, 10 bucăți per pachet ZO_211316 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Turbine eoliene Jooheli, respingător de păsări, 10 bucăți per pachet

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2784393

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

  • 【Material de înaltă calitate】 Paravanul este fabricat din material PVC puternic, care nu este ușor de îmbătrânit și este rezistent la coroziune și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp. Protecția împotriva soarelui și a apei, chiar și atunci când este expusă la lumina soarelui sau la ploaie, poate fi o performanță reflectorizantă pentru mulți ani.
  • 【 Sigur și prietenos cu mediul 】 Simplu și prietenos cu vântul și animalele, acest dispozitiv de descurajare a păsărilor vă va ajuta să rezolvați problemele păsărilor și să creați un mediu pașnic. Păsări adânci într-un mod ecologic care nu dăunează mediului și animalelor.
  • 【Ajutor de grădină】Moara de vânt reflectorizant este un ajutor frumos pentru fermieri și grădinari împotriva păsărilor, protejează-ți plantele de păsări, protejează-ți grădina, fructele, copacii, plantele și legumele. Frumoasa mașină cu vânt poate fi folosită ca jucărie pentru copii sau ca ornament pentru grădini, curți, balcoane și acoperișuri.
  • 【Utilizări】 Protecția împotriva vântului este atât practică, cât și decorativă. Poate fi folosit într-o fină pentru a proteja orezul și poate fi plasat direct în podeaua moale sau fixat de ramuri sau balustrade. Folosit pe scară largă pentru livada, jucării, artizanat etc.


  • 【Repelent eficient pentru păsări】 Snurul nostru de vânt decorativ reflectorizant folosește mișcările vântului și reflexiile luminii pentru a respinge păsările din orice unghi. Serpentele de ventilație și lumina soarelui se rotesc chiar și cu un vânt ușor, iar lumina soarelui este reflectată în stâlpi pentru a stimula păsările și a le ține departe de păsări.

Mai multe informații

Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor