Concurs mare
în 3 zile
  • Amestecator automat de cărți de la 1 la 6 pachete ZO_9968-M6481 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Amestecator automat de cărți de la 1 la 6 pachete

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2782552

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

  • [Multifuncțional] - Acest amestecător de cărți este potrivit pentru 99% din cărțile de joc (90mm*65mm mai jos) de pe piață. Potrivit pentru cărțile de poker obișnuite, cărți de bridge, cărți de ciclism, cărți UNO, cărți de joc de rol, etc. Poate spăla PATRU perechi de cărți în același timp. Potrivit pentru acasă, petreceri, întâlniri, competiții.
  • [USB-C și sursă de alimentare cu baterii] - Acest amestecător de cărți de joc poate fi conectat la un powerbank (putere recomandată de peste 10W, cablu Type-C inclus) pentru a asigura o durată de viață suficientă a bateriei și, de asemenea, acceptă 4pcs baterii C (nu sunt incluse) Pachet inclus) pentru a satisface diferite scenarii.
  • [Operare cu un singur deget] - Acest aparat de amestecare a cărților de poker are nevoie doar de un singur deget pentru a apăsa comutatorul pentru a amesteca cărțile în mod automat, caracterul aleatoriu al amestecului este mai bun decât cel manual, poate preveni înșelăciunea manuală. Ușor de utilizat, este conceput pentru pacienții cu artrită și pentru persoanele în vârstă.
  • [Design din fibră de lemn și material de înaltă calitate] - Această mașină de amestecat cărțile de joc folosește material PC îmbunătățit și întărit, mai mult anti-cădere și compresie, design creativ din lemn, high-end și frumos.


Acest shuffler de cărți este potrivit pentru 99% din cărțile de joc (90mm*65mm mai jos) de pe piață.Potrivit pentru pokerul comun, bridge, cărți de ciclism, cărți UNO, cărți de joc de rol, cărți de bord, etc. Poate spăla PATRU perechi de cărți deodată.Potrivit pentru acasă, petreceri, întâlniri, concursuri.

Mai multe informații

Producător HJC
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor