Concurs mare
în 3 zile
  • Aspirator fără fir OSV102, aspirator cu băț 6 în 1, cu acumulator 2 200 mAh*6 ZO_264006 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Aspirator fără fir OSV102, aspirator cu băț 6 în 1, cu acumulator 2 200 mAh*6

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2781156

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Roborock S5 Max

Bucurați-vă de curățenie fără griji și comodă cu aspiratorul robot Roborock S5. Acest model este succesorul lui Roborock S5 și aduce multe îmbunătățiri și caracteristici noi. Așadar, ridicați picioarele și bucurați-vă de confort în propria casă.

  • Rezervorul detașabil are o capacitate de până la 280 de mililitri de apă, suficient pentru a spăla 200 de metri pătrați.
  • Performanță de top care poate scoate murdăria din adâncul covorului.
  • Control prin aplicația mobilă.

Curățare umedă mai inteligentă

Gata cu recipientul obișnuit din care apa se scurge singură pe cârpă. Roborock S5 Max dispune de o soluție nouă - apa este distribuită în funcție de nevoia reală. Acest lucru ține cont de diferitele tipuri de acoperitoare de podea, nu există riscul de a le deteriora, iar rezultatul este mult mai bun, fără picături pe podea.

Fără lucrări inutile

Nu vă bazați doar pe pereții virtuali pentru a împiedica accesul acestuia la diferite zone în timpul curățării. Cu Roborock S5 Max, puteți, de asemenea, să definiți separat zonele pe care nu trebuie să le curețe cu apă. În acest fel, aspiratorul nu va freca inutil pe covoare sau pe tampoane, de exemplu.

Un companion inteligent

Roborock S5 Max folosește o serie de senzori și detectoare pentru a se orienta în spațiu. De exemplu, nu va cădea pe scări atunci când se apropie de marginea scărilor și nici nu se va lovi de mobilier. Aspiratorul poate crea o hartă detaliată a locuinței dvs. și apoi poate planifica curățenia pentru a dura cât mai puțin timp, fără a omite vreun loc. După ce curățarea este finalizată, aparatul se va întoarce la încărcător pentru a reface energia folosită în bateria sa.

Caracteristici principale

Aspirator robotizat pentru mopuri. Baterie cu o capacitate de 5200 mAh, curăță până la 200 m² la o singură încărcare. 58 wați de putere. 2000 Pa putere de aspirare.Capacitate recipient pentru praf 460 ml și recipient pentru apă 280 ml. Set de senzori și navigație LIDAR. Algoritm de planificare adaptivă a traseului. Opțiune de împărțire a hărții pe camere. Curățare zonală. Zone interzise - perete virtual, zonă fără curățare, zonă fără mop. Control și setări din aplicația mobilă.



Aspirator robotizat cu mopiere. Baterie cu o capacitate de 5200 mAh, curăță până la 200 m² la o singură încărcare. Putere de 58 de wați. Putere de aspirare 2000 Pa. Recipient pentru praf de 460 ml și recipient pentru apă de 280 ml.

Ușor folosit. În ambalajul original. Nu include încărcătorul. Incomplet.

Folosit. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului. Produsul este complet funcțional după o inspecție de bază.

Mai multe informații

Producător Oraimo
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor