Concurs mare
în 3 zile
  • Kinsam, set de lumini de ciclism, EOS 220 ZO_181089 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Kinsam, set de lumini de ciclism, EOS 220

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2778817

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Cu o baterie cu litiu de 2000 mAh, poate fi utilizată în modul de lumină puternică timp de 5 ore și în modul de lumină medie timp de 10 ore după ce a fost încărcată complet prin USB, puterea rămasă poate fi ușor de înțeles prin indicatorul luminos al bateriei.

Lumina de bicicletă frontală KINSAM are o luminozitate foarte mare de 250 LM, care este suficientă pentru mersul pe timp de noapte. De asemenea, dispune de un senzor de lumină încorporat. Atunci când modul automat este activat, lumina pentru biciclete poate ajusta automat luminozitatea în funcție de lumina ambientală.

Lumina de bicicletă față și spate KINSAM poate fi instalată și îndepărtată cu ușurință în câteva secunde, fără instrumente suplimentare. Nici măcar un drum de munte accidentat nu le va scutura. Portul de încărcare USB rezistent la apă și siliconul IPX4 pot preveni stropirea cu apă din toate unghiurile, astfel încât să puteți merge cu ușurință pe bicicletă în zilele ploioase.

Luminile de bicicletă KINSAM sunt proiectate strict în conformitate cu standardele de trafic germane. Tehnologia noastră anti-orbire poate controla lumina luminii bicicletei într-un anumit interval și distribuie lumina uniform, și folosește lumina cu temperatura de culoare 4300K, care are o putere de penetrare mai puternică și nu provoacă oboseală oculară, astfel încât tu și ceilalți să fiți în siguranță.



Lumina de bicicletă față și spate KINSAM poate fi instalată și îndepărtată cu ușurință în câteva secunde, fără a utiliza unelte suplimentare. Chiar și un drum de munte accidentat nu le va scutura. Portul de încărcare USB rezistent la apă și siliconul IPX4 pot preveni stropirea apei din toate unghiurile, astfel încât să puteți merge cu ușurință pe bicicletă în zilele ploioase.

Mai multe informații

Producător Kinsam
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor