Concurs mare
în 3 zile
  • Bunătăți făcute în casă din ingrediente naturale, carte ZO_157294 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Bunătăți făcute în casă din ingrediente naturale, carte

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2778189

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Îți amintești de gemul divin de zmeură al bunicii tale, de varza ei imbatabilă sau de lichiorul delicios de cireșe? Ea obișnuia să le facă singură, cu ingrediente recoltate de ea sau cel puțin complet proaspete. Fără chimicale, dar la fel de gustoase și după câteva luni ca în ziua în care au fost culese! Nu-i așa că sună minunat? Dacă da, o să vă placă noua noastră publicație BUNURI DE ACASĂ DIN INGREDIENTE NATURALE! Oferindu-vă o prezentare generală a celor mai bune tehnici de conservare și rețete care au trecut testul timpului, precum și un număr incredibil de idei noi și originale - vă veți bucura să gătiți cu această carte încă de la început! Veți afla tot ce trebuie să știți despre instrumente utile și tehnici eficiente, cum ar fi conservarea clasică, uscarea sau acrirea. Calendarul sezonier util vă va oferi sfaturi excelente pentru a ușura pregătirea, precum și "primul ajutor" pentru diverse probleme. Surprindeți-vă musafirii, familia și prietenii cu bunătăți sănătoase făcute de dumneavoastră - de la tradiționala dulceață de măceșe la piureul de vinete sau de la chutney de sfeclă și hrean la chutney de ceapă exotic - datorită cărții BUCĂTURI DE CASĂ DIN INGREDIENTE NATURALE, rezultatul va fi întotdeauna perfect!



Inspirație nesfârșită pentru iubitorii de mâncare bună. Jocuri delicate cu muștar, oțet de usturoi sau de portocale, sare mediteraneană condimentată și din plante medicinale, praf de bulion de legume, ulei de lămâie și de ciuperci, suc de mere, morcovi și sfeclă roșie, produse de viață pentru micul dejun, suc de flori de soc sau amestecuri de ceaiuri din fructe de grădină - totul se poate prepara singur!

Mai multe informații

Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor