Concurs mare
în 3 zile
  • DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) hub ZO_246325 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

DVI - D Dual Link (m) - 2x HDMI (v) hub

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2775659

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Adecvat pentru rezoluții de până la 1920 x 1200 @ 60 Hz (WUXGA) Copiază imaginea pe 2 ecrane (nu este potrivit pentru extinderea imaginii) Acest splitter vă permite să copiați imaginea, ambele ecrane vor afișa aceeași imagine. Acest splitter nu este potrivit pentru extinderea desktopului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o ieșire de monitor suplimentară pe PC sau laptop sau, dacă aveți o singură ieșire de monitor, de un convertor USB la DVI-D sau HDMI. Audio posibil pentru un număr limitat de aplicații. Cablul DVI este utilizat numai pentru transmiterea imaginii. Prin urmare, trebuie să utilizați un cablu separat pentru transmiterea audio. În situații foarte limitate, pinii suplimentari incluși cu acest conector Dual Link DVI pot fi utilizați pentru transmiterea audio. Acest lucru funcționează numai pentru dispozitivele cu ieșire DVI (nu și pentru dispozitivele cu intrare DVI). Din câte știm, există un număr limitat de plăci grafice de la AMD/ATI Radeon și Nvidia care pot face acest lucru și Dreambox cu ieșire DVI-D Dual Link. Este posibil să fie nevoie să ajustați setările de pe placa dvs. grafică. Verificați manualul sau furnizorul plăcii dvs. grafice. Potrivit numai pentru semnale video digitale Conversia la VGA, de exemplu, prin intermediul unui adaptor sau cablu, nu este posibilă. Dacă doriți totuși să conectați un monitor VGA la ieșirea DVI a PC-ului sau a laptopului, puteți utiliza un adaptor sau un cablu DVI-I / DVI-A la VGA.Sistemul dvs. trebuie să aibă o ieșire DVI-I cu 24+5 pini Ce este DVI DVI DVI înseamnă Digital Visual Interface (interfață vizuală digitală) și a fost conceput inițial ca o interfață pentru monitoare. DVI transmite un semnal complet digital fără pierderi de date. Ca urmare , DVI este văzut și ca un înlocuitor pentru VGA analogic.3 Diferite tipuri de conectori DVI

DVI-A - 12+5 pini

Această interfață transmite doar un semnal analogic, ceea ce este util pentru utilizarea unui cablu DVI-VGA. Acest tip este echivalent cu DVI-I.

DVI-I - 18+5 pini (Single Link) / 24+5 pini (Dual Link)

Aceasta este interfața originală care combină semnalele digitale și analogice. Multe computere cu 1 ieșire pentru monitor au adesea această interfață. Puteți conecta astfel un monitor analogic (VGA), dar și un monitor digital DVI-D sau HDMI.

DVI-D - 18+1 pini (Single Link) / 24+1 pini (Dual Link)

DVI-D transmite doar un semnal digital. Multe produse de consum, cum ar fi televizoarele sau monitoarele digitale, includ deja această interfață. Computerele cu ieșiri de monitor DVI și VGA au adesea și o ieșire digitală DVI-D. Probleme de conectare Atunci când achiziționați un cablu DVI, acordați atenție la tipul de DVI pe care îl acceptă dispozitivul dvs. Un conector DVI-D se va potrivi unei conexiuni DVI-I, în timp ce un conector DVI-I nu se va potrivi unei conexiuni DVI-D.



Splitter DVI-DDual Link(m) - 2x HDMI (v) Utilizați acest splitter pentru a conecta 1 dispozitiv cu conexiune DVI la 2 ecrane cu conexiune HDMI.Conectorul DVIeste conectat la DVI-D Dual Link (24+1 pini).

Mai multe informații

Producător Delock
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor