Concurs mare
în 3 zile
  • Șoc de clor pentru piscină 0.9 Kg ZO_253291 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Șoc de clor pentru piscină 0.9 Kg

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2775631

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Dozaj:
Doza 7 - 22 g pe metru cub de apă.
Utilizați doza inferioară în cazurile: după umplerea bazinului cu apă potabilă curată, după o oprire când nu există probleme de calitate a apei și pentru întreținerea regulată.
Utilizați limita superioară a dozei de mai sus atunci când se utilizează apă de utilitate publică, o oprire mai lungă sau când există o problemă de calitate a apei.
Informații orientative: Utilizarea a 0,18 g de produs la 1m3 de apă va crește cantitatea de clor liber cu 0,1mg/l, dar acesta este imediat descompus prin distrugerea microorganismelor. Dizolvați produsul într-un recipient cu apă și apoi aplicați-l în piscină cu sistemul de filtrare pornit. În cazul aplicării dozei de șoc de clor, trebuie exclusă prezența persoanelor în piscină.

Pentru o piscină curată, utilizați SAVO Tablete de clor SAVO sau SAVO Complex 3 în 1 Tablete pentru a menține nivelul de clor activ. Pentru clarificarea apei, utilizați SAVO Flocculator, pentru o apă mai strălucitoare utilizați SAVO Brightener.

Pentru o eventuală dezinfecție a pereților piscinei și a împrejurimilor, utilizați o soluție de 2,5 g la 10 l de apă împotriva bacteriilor și virușilor, 15 g la 10 l de apă împotriva mucegaiului. O măsură de 100 ml corespunde la aproximativ 95 g de produs.


Șocul de clor SAVO este un produs granular care crește rapid concentrația de clor în apa de piscină. Este destinat dezinfecției șoc după umplere sau în cazul deteriorării bruște a calității apei din piscină. Produsul dezinfectează eficient și previne creșterea algelor.

Data de expirare: 04/2023

Mai multe informații

Producător Savo
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor