Concurs mare
în 3 zile
  • Egalizator de baterie 48V - egalizator de tensiune a bateriei ZO_239761 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Egalizator de baterie 48V - egalizator de tensiune a bateriei

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2774787

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

  • ❶ Un egalizator de baterie de 48V poate conecta patru baterii de 12V (12V+12V+12V+12V+12V) ca standard, în serie sau în paralel, curentul maxim de compensare este de 10A. Pentru grupul de baterii de 96V sau de tensiune mai mare, mai multe egalizatoare de 48V pot fi conectate în paralel.
  • ❷ Protecție inteligentă: protecție la polaritate inversă, deconectare la tensiune joasă pentru a menține bateriile în condiții termice și a prelungi durata de viață a acestora.
  • ❸ Acest egalizator de baterie de 48V poate fi conectat în serie sau în paralel pentru o perioadă lungă de timp în baterie pentru a menține automat echilibrul de stare al bateriei pentru a menține bateriile în stare termică și a prelungi durata de viață a bateriei
  • ❹ Acest egalizator de baterii de 48V este recomandat pentru utilizare în mașini, bărci, cărucioare de golf, motociclete, solare, camioane, rulote, baterii de stivuitoare electrice și orice alte grupuri de baterii. Când auziți niște zgomote pe măsură ce curentul curge spre echilibru
  • ❺ Protecție inteligentă: protecție la polaritate inversă, deconectare la tensiune scăzută pentru a menține bateriile în condiții termice și a prelungi durata de viață a acestora
Notă: Produsele cu prize electrice sunt concepute pentru utilizare în SUA.Prizele și tensiunile variază la nivel internațional și este posibil ca acest produs să necesite un adaptor sau un convertor pentru a fi utilizat în destinația dvs. Vă rugăm să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra.


Un egalizator de baterii de 48V poate conecta patru baterii de 12V (12V + 12V + 12V + 12V + 12V) în serie sau în paralel ca standard, curentul maxim de compensare este de 10A.

Mai multe informații

Producător PowMr
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor