Concurs mare
în 3 zile
  • 103070 grătar electric de masă grill negru ZO_207572 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

103070 grătar electric de masă grill negru

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2774669

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Ce este mai frumos decât să ai ceva de pus pe masă și de mâncat? Din păcate, intoleranțele și alergiile alimentare pot duce uneori la vise. Din fericire, acest lucru este de domeniul trecutului datorită Princess 103070 Din4all Circle! Cu o formulă inovatoare în care fiecare persoană are propria farfurie de coacere, puteți evita amestecul de arome și alergeni. Astfel, puteți crea o experiență culinară unică în orice moment!Gătiți individual și împreunăPrințesa Din4All Circle este formată dintr-o unitate centrală cu o placă de servire alcătuită din patru suprafețe separate. Astfel, vă puteți prepara singuri mâncarea fără a o amesteca cu arome sau sucuri. Farfuriile pot fi așezate în jurul unității centrale sau le puteți așeza pe propria farfurie. Acest lucru este distractiv și pentru copii, deoarece acum își pot pregăti singuri carnea, peștele sau legumele fără a trebui să își facă griji pentru masă. Circle Din 4All este ideal pentru familiile cu vegetarieni sau cu alergii alimentare, astfel încât acum puteți găti conform Teptanyaki.Unitate centrală practică cu tavă cu tavăUnitatea centrală poate conecta 4 aragazuri la o sursă de alimentare centrală. De la unitatea centrală, trebuie doar să conectați un singur ștecher la o singură priză. Cu o lungime a cablului de 2 m, aveți nevoie doar de o priză. Unitatea centrală poate fi acoperită cu o tăbliță de agregate. Introduceți carnea, peștele sau legumele și alegeți propriile tăieturi preferate.potrivit pentru orice momentSuportul Circle Backdesk de la Princess Din4all nu este potrivit doar pentru perioada Crăciunului, ci poate fi folosit în orice moment. Ce zici de o cină liniștită într-o seară de vară cu prietenii în grădină sau pe balcon? Acest model de la Din4All este potrivit și pentru excursiile cu cortul, deoarece consumă doar 4 x 250 W de energie electrică!Ușor de curățatSuprafața antiaderentă a plăcilor de gătit împiedică resturile de mâncare să se lipească de ele - chiar dacă nu folosiți ulei sau unt. Plăcile de gătit sunt ușor de curățat, ștergându-le mai întâi cu hârtie de bucătărie și apoi cu o cârpă umedă.

  • Formulă inovatoare care previne amestecul de arome și alergeniNu se încurcă cablurile pe masă - datorită prizei centrale și a cablului de alimentare lung de 2 mSpațiu de depozitare pentru înfășurarea cabluluiControaleNumăr de persoane: 4Suprafață neaderentăNumăr de elemente de încălzire: 4Temperatura maximă 250 °CDimensiunea suprafeței de coacere: 4 x 30 x 10 cmLungimea cablului: 2 mPicioare antiderapante.


Distracție unică, deoarece puteți plasa stația de gătit central sau pe propria placă4 plăci de gătit individuale de 30 x 10 x 5 cm.

Consum de energie de numai 4 x 250 W, deci este ideal pentru camping.

Mai multe informații

Producător Prinţesă
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor