Concurs mare
în 3 zile
  • Hombli Socket Socket inteligent pentru exterior - EU ZO_98-1E8869 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Hombli Socket Socket inteligent pentru exterior - EU

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2774342

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Duceți-vă casa inteligentă în aer liber cu priza inteligentă pentru exterior de la Hombli. Această priză inteligentă rezistentă la intemperii se conectează cu ușurință la iluminatul de exterior, la cada cu hidromasaj sau la încălzitorul de terasă în câteva secunde, permițându-vă să vă controlați dispozitivele de oriunde și oricând cu ajutorul smartphone-ului.Pentru a economisi energie, puteți seta temporizatoare sau programe în funcție de preferințele dvs. Priza de exterior poate fi controlată vocal prin Siri, Google Assistant sau Alexa.

Instalare rapidă și ușoară

Conectați priza inteligentă de exterior la o priză electrică, asigurați-vă că semnalul Wi-Fi din grădină este suficient de puternic și selectați dispozitivul în aplicația gratuită Hombli pentru a-l asocia cu rețeaua Wi-Fi (2,4 GHz). Nu aveți nevoie de o punte sau de un hub suplimentar.

Control prin intermediul smartphone-ului

Porniți și opriți cu ușurință priza inteligentă de exterior, verificați consumul de energie și setați programe personalizate în aplicația Hombli. Oriunde vă aflați, oricând doriți.

Bucurați-vă de confortul orarelor

Ați uitat vreodată să vă stingeți luminile de exterior? Cu programele și temporizatoarele personalizate, puteți alege exact când doriți ca dispozitivele dvs. să se aprindă și să se stingă automat, fără să vă deranjeze.

Economisiți costurile cu energia

Verificați consumul actual de energie al prizei dvs. inteligente în aplicația Hombli. Folosiți prea mult? Prin setarea de programe și temporizatoare, puteți economisi energie și reduce costurile. Planeta va fi fericită pentru dvs. și la fel și portofelul dvs.

Proiectat pentru utilizare în exterior

Priza inteligentă pentru exterior Hombli are un rating IP44. Acest lucru înseamnă că este rezistentă la ploaie, dar și la praf. Poți plasa priza în siguranță lângă iazul din grădină sau lângă piscina ta.

Automatizare ușoară a locuinței

Folosiți scenariile inteligente din aplicație pentru a automatiza cu ușurință dispozitivul Hombli. Activați automat priza inteligentă atunci când se întunecă afară sau opriți-o automat în anumite ore. Posibilitățile sunt nelimitate.

Control vocal cu Amazon Alexa, Google Home sau Siri

Porniți cu ușurință priza inteligentă doar cu ajutorul vocii. Priza de exterior poate fi conectată la un difuzor Google Home Mini, Google Nest Hub, Siri sau Amazon Echo.

Combinați dispozitivele dvs. inteligente pentru casă

Locuința dvs. va fi cu adevărat inteligentă atunci când 2 sau mai multe dispozitive funcționează împreună. Combinați priza dvs. inteligentă de exterior cu camera dvs. de exterior de pe verandă, de exemplu, și faceți-le să se pornească în același timp. Hombli este compatibil încrucișat cu alte mărci care acceptă tehnologia inteligentă Tuya.



Economisiți energie și transformați produsele de modă veche în produse inteligente.

Despachetat.

Mai multe informații

Producător În aer liber Smart
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor