Concurs mare
în 3 zile
  • Uscător de păr ionic ZO_245905 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Uscător de păr ionic

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2772851

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Uscătorul de păr BCC este prevăzut cu o funcție de ionizare care produce și eliberează ioni prin fluxul de aer. Acest lucru ajută la protejarea părului și a pielii. În plus, este posibil ca părul tău să se simtă moale și neted atunci când îți treci degetele prin el câteva minute mai târziu.

Accesorii

Uscătorul de păr BCC vine, de asemenea, cu o duză îngustă (concentrator) și un difuzor, pe care le puteți folosi pentru a vă coafa părul foarte precis sau pentru a adăuga un plus de volum. Fie că sunteți un stilist profesionist sau pur și simplu doriți să vă coafați părul acasă, acest uscător de păr are tot ce vă trebuie pentru a crea un look perfect.

Avantajele produsului uscător de păr BCC

  • 2 setări de viteză
  • 3 setări de temperatură
  • Include un concentrator și un difuzor
  • Tehnologie ionică
  • 2 ani garanție BCC

Întotdeauna 2 ani garanție BCC

Produsele de marcă proprie BCC oferă o gamă largă de dispozitive electronice de uz casnic accesibile și fiabile. Ne dezvoltăm produsele cu atenție și expertiză, astfel încât să vă puteți bucura de ele fără griji în anii următori. La BCC, vă puteți baza pe o calitate superioară, motiv pentru care oferim o garanție standard de 2 ani pentru toate produsele noastre.

Fie că sunteți în căutarea unui uscător de păr, a unui aspirator sau a altor aparate de bucătărie BCC, puteți conta pe noi pentru a ne susține produsul. Cu produsele de marcă proprie BCC, veți obține întotdeauna calitate superioară la un preț competitiv.



Cu un uscător de păr BCC, vă puteți usca părul rapid și cu stil dimineața. Cu o putere de 2100 de wați, puteți alege dintre 3 setări de temperatură și 2 viteze de suflare, permițându-vă să vă coafați părul în funcție de nevoile dvs. exacte. Dacă doriți să vă uscați rapid, alegeți cea mai mare temperatură combinată cu cea mai dură setare de suflare.

Mai multe informații

Producător BCC
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor