Concurs mare
în 3 zile
  • Uscător de păr ușor, HD1695 ZO_169749 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Uscător de păr ușor, HD1695

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2772025

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Acest uscător de păr are 2 setări combinate de viteză și temperatură pentru a usca părul într-un timp scurt. Îți dorești o coafură cu volum mare? Atunci încearcă difuzorul mic inclus! Așezați-l pe scalp și folosiți mișcări circulare pentru a crea un look irezistibil, plin de volum, ideal pentru părul ușor ondulat. Asigurați-vă că părul este ușor umed înainte de a începe cu difuzorul. Finalizați cu funcția cool shot pentru un jet de aer rece care fixează părul pentru a rămâne în formă perfectă.
  • Include difuzor
  • 2 setări de temperatură
  • Funcție de injecție rece

Funcția de fotografiere la rece
Funcția cool shot este un buton de pe uscătorul de păr (perie) care produce aer rece. Această funcție este importantă pentru fixarea părului. Puteți folosi căldura pentru a transforma părul (îndreptare, ondulare, uscare) și setarea rece pentru a fixa rezultatul. Puteți compara această funcție cu călcatul rufelor. Dacă haina este încă fierbinte, este încă fragilă și se poate încreți din nou rapid. Cu acesta, de fapt, funcționează la fel. Odată ce se răcește, nu mai este la fel de fragilă. Pe scurt , dacă folosești această funcție a uscătorului tău de păr, coafura ta va arăta ca o casă!

Difuzor
Un difuzor este un accesoriu util pentru a crea un volum suplimentar atunci când te usuci cu uscătorul de păr. Dacă îndepărtezi duza de la uscătorul de păr, poți prinde cu ușurință difuzorul. Apoi , atârnă-ți capul într-o parte sau cu capul în jos și pune-ți ușor părul/ buclele în difuzor. Glisează difuzorul spre cap pentru a permite aerului cald să ajungă la rădăcina părului tău. Acum difuzorul îți va usca părul în mod jucăuș, oferindu-ți un volum mare.



Carmen HD1695 Volume este un uscător de păr ușor, ceea ce îl face ușorde utilizat. Îlpoți lua cu ușurință cutine peste tot.

Despachetat.

Mai multe informații

Producător Carmen
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor