Concurs mare
în 3 zile
  • Curling fier AS404 negru ZO_246247 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Curling fier AS404 negru

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2771970

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Obțineți un ondulator cu aer cald de laREMINGTON, unul dintre liderii mondiali în tehnologia de coafură și alte aparate electrice pentru îngrijirea zilnică a părului și a corpului. Cu aparatul AS404 Style & Curl veți obținerezultate delungă durată. Fierul de ondulat va deveni oparte esențială a rutinei tale zilnice de coafare a părului. Creați o coafură elegantă în câtevaminute. Forma mânerului este practică și confortabilă pentru a fi ținută în mână.Capătul pivotant al cablului de alimentare previne răsucirea și încurcarea mânerului, făcând coafarea părului foarte confortabilă.

Mai multe opțiuni

Fierul de ondulat vă usucă părul foarte repede cumotorul săude 400 W, astfel încât este potrivit și pentru coafarea de dimineață, atunci când nu aveți prea mult timp liber.Fluxul de aer cald prin canale vă permite să creați o coafură plină de farmec în fiecare zi. Puteți setauna dintre cele două setări de temperatură și două viteze diferite ale fluxului de aer cald. Temperatura mai ridicată este recomandată pentru bucle mai groase și indisciplinate, în timp ce temperatura mai scăzută este recomandată pentru părul moale și neted.

Stilizare diferită în fiecare zi

Având la alegeredouă accesoriidiferite pentru pieptene, puteți crea stiluri de coafare diferite, iar părul dvs. va fi în continuare frumos strălucitor și pufos.Accesoriul mai mic, de 19 mm, este deosebit de potrivit pentru părul scurt. Acesta creează bucle foarte elegante și moi. De asemenea, îl puteți folosi pentru a direcționa vârfurile spre gât sau spre cealaltă parte. Pe de altă parte, folosițiperia mai mare, cu diametrul de 25 mm, dacă doriți ultra volum. Îți va oferi valuri aerisite și lejere.



Fier de ondulat cu aer cald - 400 W - 2 atașamente - perie din peri de 25 mm - perie rotundă de 19 mm - 2 setări de temperatură - 2 setări de viteză - comutator - cablu pivotant de 1,8 m

SOLD OUT

Mai multe informații

Producător Remington
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor