Concurs mare
în 3 zile
  • Prima Dog, Granule pentru câini adulți 1,5 kg ZO_86532 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Prima Dog, Granule pentru câini adulți 1,5 kg

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2771735

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Formula a fost concepută cu atenție pentru a îndeplini cele mai recente cerințe pentru o nutriție optimă și a fost dezvoltată în colaborare cu Asociația finlandeză de agilitate. Mai mult de 85% dintre testeri au evaluat palatabilitatea hranei ca fiind "bună" sau "foarte bună". PrimaDog Active nu conține coloranți, arome artificiale sau ingrediente modificate genetic. Sistemele de control al calității ISO 9001 și HACCP garantează că toate produsele PrimaDog sunt de înaltă calitate.

Ingrediente:
Proteine de rață 29,0%, proteine de hering 26,0%, amidon de mazăre, grăsime de pui (conservată cu amestec de tocoferoli, sursă de vitamina E) 12,0%, drojdie de bere, dovleac, ulei de hering, ficat de pui, mere uscate, colagen, glucozamină 1000 mg/kg, sulfat de condroitină 800 mg/kg, metilsulfonilmetan 150 mg/kg, yucca de Mojave, oligozaharide mananice, fructo-oligozaharide, afine 100 mg/kg, mure coapte 100 mg/kg (Rubus chamaemorus), cătină de mare 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), mărar 100 mg/kg (Anethum graveolens), midie cu buze verzi 80 mg/kg.



Hrană complexă fără cereale
Dezvoltat în colaborare cu Asociația finlandeză de agilitate
Conținut ridicat de proteine (30%, din care 80% proteine animale) pentru a satisface nevoile câinilor activi
Formularea ține cont de stresul asupra articulațiilor și mușchilor
Vitalitate din ierburi și fructe de pădure nordice
Nu conține soia, grâu sau cartofi
Fabricat în Europa

PrimaDog Active Grain-Free Duck and Herring Food este o hrană completă de calitate superioară pentru câini adulți activi (de exemplu, câini sportivi, câini de vânătoare, câini de căutare și salvare etc.). Formula ține cont de consumul mai mare de energie al câinilor activi și de stresul asupra articulațiilor și mușchilor. Glucozamina, MSM și sulfatul de condroitină ajută la protejarea articulațiilor împotriva deteriorării, iar adaosul de L-carnitină ajută mușchii să se refacă după stres. Taurina a fost adăugată pentru a susține funcția cardiacă și absorbția vitaminelor liposolubile.

Câinii activi au nevoie de o formulă optimă cu un conținut ridicat de proteine și grăsimi pentru a-și satisface necesarul de energie. Sursele animale ușor digerabile de grăsimi și proteine sunt ușor de utilizat de către câine. Formula conține, de asemenea, un amestec de ierburi și fructe de pădure nordice: afine, mure coapte, cătină de mare și mărar, ca surse naturale de antioxidanți esențiali și fibre.


Termen minim de valabilitate până la 9.04. 2023

Mai multe informații

După data expirării Da
Producător Prima Dog
data expirării 0000
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor