Concurs mare
în 3 zile
  • Aparat de cafea cu capsule SENSEO Select CSA230/50 negru ZO_9968-M1832 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Aparat de cafea cu capsule SENSEO Select CSA230/50 negru

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2771379

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Cafeaua SENSEO® este prietenoasă cu cafeaua și este o specialitate de cafea mai puternică - alegeți Coffee Plus din 3 specialități de cafea. Savurați cafeaua SENSEO® cu o sită ecologică. Cu ajutorul glisorului intuitiv de selecție a intensității cafelei, vă puteți bucura acum de până la trei specialități de cafea prin simpla apăsare a unui buton.Selectare a intensității cafelei Plus pentru o cafea sau un espresso iubitor șiputernicPuteți alege cu ușurință cafeaua preferată prin selectarea intensității cafelei. Glisați cursorul intuitiv pentru o cafea iubitoare și tare sau un espresso delicios - și preparați următorul SENSEO®.Funcția MEMO pentru a vă salva cafeaua preferatăGustăcafeaua complet pe gustul tău, personalizează și salvează tăria și cantitatea ideală de cafea. Astfel, fiecare ceașcă SENSEO® se trezește așa cum vă place.CremaPlus pentru un stratcremos și catifelatCremaPlus asigură un strat foarte fin și catifelat pentru băuturile SENSEO®.Ieșire de cafea reglabilă în înălțime pentru ceașca dvs. preferatăVă permite săreglați poziția ieșirii în funcție de ceașca dvs. preferată.Cufuncția de pornire directă, pregătiți cafeauaîn timpul încălziriiGrațiefuncției de pornire directă, cafeaua este pregătită direct după ce aparatul este încălzit. Ulterior, aparatul de cafea SENSEO® se oprește automat și economisește energie.Pregătiți cu ușurință cafeaua dvs. preferatăAcestaparat de cafea este conceput pentru a pregăti până la două cești de cafea SENSEO® prin simpla apăsare a unui buton.Mai mult de 10.000 deori testat pentru a asigura o calitate ridicatăconstantăEchipamentul este testat după reguli stricte, iar echipamentul este evaluat pentru a prepara 10.000 de cești de cafea pentru o calitate și o longevitate maxime.Aparat de cafea unic pentru prepararea a două cești în acelașitimpPreparați una sau două cești de cafea SENSEO® în mai puțin de un minut.Tavă de picuraredetașabilăpentru o curățareușoarăÎndepărtațitava de picurare pentru o curățare și o întreținere ușoară.Selecție mare de cafele de specialitate și arome SENSEO®Selecția mare decafele de specialitate SENSEO® conține arome inconfundabile și atent echilibrate pentru a vă asigura că aveți întotdeauna ceva care să se potrivească gustului dumneavoastră.Indicator de decalcifiere pentru a vă anunța când este nevoie de decalcifiereIndicatorulvă permite să știți când este nevoie de decalcifiere. Decalcifierea poate fi folosită la fiecare 3 luni pentru a preveni acumularea de calcar, asigurând că fiecare ceașcă este umplută la maximum, cafeaua este la temperatura perfectă și optimizând astfel durabilitatea aparatului. Nu folosiți oțet, deoarece poate deteriora aparatul de cafea SENSEO® și poate afecta gustul.

Caracteristici speciale

  • Selectare a intensității cafelei PlusCrema Plus1 sau 2 cești deodatăFuncția memo

Caracteristici

  • Selectarea intensității cafelei PlusCrema Plus1 sau 2 cești deodatăFuncție memoIndicator de cântarTava de picurare detașabilăConfort și confortContenitor de apă detașabilOprire automatăÎncepere directăDirecție directăSlider pentru selectarea intensității cafelei

Domeniul de livrare

  • Aparat de cafea SENSEO® Select
  • Suport pentru plăcuță

Parametrii tehnici

Capacitatea rezervorului de apă 0.9 l
Culoare Negru
Putere
1450 W
Adâncime 310 mm
V 310 mm
Lățime 155 mm
Greutate 2115 g
Categoria de produse mașină de cafea cu capsule



Aparat de cafea cu capsule Philips SENSEO®

Ambalaj deteriorat folosit

Articol folosit. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului.

Mai multe informații

Producător Philips
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor