Concurs mare
în 3 zile
  • Luciu universal 4550 albastru închis 0,75 L ZO_9968-M6316 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Luciu universal 4550 albastru închis 0,75 L

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2769209

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Dulux Universal
Luciul are o acoperire ridicată, o răspândire bună, un aspect excelent al filmului și o aderență excelentă la substrat. Se aplica cu pensula, rola sau pulverizare.

Mod de aplicare:
Acoperire metalica:
Înainte de vopsire, curățați cu atenție suprafața metalică, îndepărtați rugina și degresați.
Pentru acoperirea interioară – 1x vopsea anticoroziune de bază, de exemplu, bază universală, grosime optimă a peliculei 25 micrometri, timp de uscare 20 ore. Apoi 1 – 2 x Universal lucios sau mat, grosimea optimă a filmului 25 – 30 micrometri, timp de uscare a unui strat 18 ore.
Pentru acoperirea exterioară – 2x vopsea anti-coroziune de bază UNIVERSAL ZAKLAD, rezistența optimă a peliculei 25 micrometri, uscarea straturilor individuale 20 ore, 2 – 3x Universal, rezistența optimă a peliculei 25 – 30 micrometri, timpul de uscare a unui strat este de 18 ore.

Acoperire din lemn:
Se aplica pe lemn curat, bine slefuit, cu un continut de umiditate de max.12%, fara reziduuri de rasina. Pentru tipurile de lemn cu un conținut crescut de rășini, rășina trebuie spălată, de preferință cu un diluant intern. Aspectul general al foliei de vopsea și durata de viață a acestuia depind de calitatea pretratării lemnului. În cazul acoperirilor de renovare, este necesar să se asigure capacitatea portantă necesară a suportului.

Pentru acoperirea interioară - impregnare cu un lac glazurat, de exemplu LUXOL ORIGINAL, uscare 24 ore, șlefuire ușor cu șmirghel, 1 x culoare de bază pentru lemn, de exemplu, Universal Základ, grosime optimă a filmului de un strat 25-30 micrometri, uscare 20 ore. Apoi 1 – 2 x UNIVERSAL, grosimea optimă a filmului 25 – 30 micrometri, timp de uscare a unui strat 18 ore.

Pentru acoperire exterioară – impregnare cu Luxol Impregnant sintetic, uscare timp de 24 de ore, șlefuit ușor cu șmirghel. Apoi 1 – 2 x vopsea universală pe bază de lemn Baza universală, grosimea optimă a filmului pentru un strat 25 – 30 micrometri, uscarea straturilor individuale 20 de ore Apoi 2 – 3 x Universal, grosimea optimă a peliculei de 25 – 30 micrometri, timp de uscare de unul strat 18 ore.

Amestecați bine înainte de utilizare.

Randament:
13 până la 16 m2 de la un litru într-un singur strat - luciu,
9 până la 12 m2 dintr-un litru într-un strat - mat.
Randamentul teoretic declarat al produselor este orientativ, acesta poate varia în funcție de condițiile și pregătirea substratului.

Diluare:
Nu se diluează. Unelte de curățare cu diluant S 6006 sau alt diluant comun.



Dulux Universal Gloss este un strat de acoperire potrivit pentru lemn, metal și alte materiale pentru acoperiri universale.

Data expirării: 11.2023

Mai multe informații

După data expirării Da
Producător Dulux
data expirării 11.2023
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor