Cum ne evaluează clienții

Articolele de la 1 la 10 din 161 în total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 17

Sunteti foarte seriosi. Am primit toate produsele comandate. multumesc mult

grozav!

Am comandat o poșeta și mi s-a livrat o porcărie de geanta oribila. Livrarea a fost imediata, dar de tot rasul. Sunt curioasa dacă îmi voi primi banii înapoi!????

Ok, mai putin cablul - am explicat in recenzie.

Am achiziționat cele trei ceasuri și SUNT FFFFOARTE MULȚUMITĂ DE ACESTE CEASURI !!!! NU AM CUVINTE..... TOT CE AM CUMPARAT A FOST FFFFOARTE BUN ȘI FRUMOS !!!! MULȚUMESC MULT !!!!! VOI MAI CUMPARA ȘI IN VIITOR !!!! IOAN Adriana Diana ioandiana@yahoo.ca București România

Surpriză mare!!! Si m am bucurat foarte tare că mi a ajuns comanda . Nu mi venit să cred că a ajuns după 2 luni...Asta e politica site -ului...se pare.Mai tarziu dar vine totuși. E bine de știut asta de toata lumea. Mulțumesc! .

La prezentarea produselor este specificat plata la livrare, la sfarsitul comenzii trebuie sa platesc anticipat.... pt livrare 2-3 zile era altceva, pt livrare de 2-3 luni in nici un caz!!!!

Am cumparat un produs in valoare de aprox. 2 euro . Am crezut ca n-o sa primesc nimic dar dupa vreo 2 luni am primit ce am comandat plus un cadou. Multumesc pt seriozitate

Nu știu ce să zic despre acest site. Nu am auzit si n am văzut așa ceva până acum. Am comandat din octombrie si nici la sfârșitul lui decembrie nu a venit comanda. Mai aștept?!!!! Dar să mi zică măcar cineva până când....M ați anunțat că îmi vine coletul in decembrie dar cred că nu mai văd ceva vreodată. E groaznic!!!!

Cele 4 Becuri cumparate si comandate au ajuns conform a ceea ce scria pe site, ca livrarea se va efectua peste aproape 2 luni ! intre data de 2 si 25 Decembrie. Au ajuns prin 10 Decembrie. De Multumit deocamdata sunt multumit, sa vedem si cat de bune sunt Produsele.