Cum ne evaluează clienții

Articolele de la 1 la 10 din 146 în total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15

Total mulțumit am plătit la posta am primit licurici ????????????????

sunt ok

Produsele sunt destul de scumpe în raport cu calitatea lor. Este în favoarea voastră să plătesc produsele cu 3 luni înainte. Am comandat în octombrie și în decembrie nu am primit tot ceea ce am comandat. Nu este un site de recomandat cuiva. Sunt curioasă dacă până pe 6 ianuarie( asta arată site-ul ca ultimă zi de primire a produselor comandate) voi primi tot ceea ce am comandat.

FOARTE MULTUMIT

De ce nu se poate plati ramburs? Doresc să comand și vreau acest mod de plata.

Pare o mare păcăleală acest site.. Au trecut deja 2 luni de cand am platit si comanda mea este tot in..procesare. oare protecția consumatorilor stie de existenta acestui site?

Sunt foarte multumita de acest produs: centura cu turmalina pentru dureri! Mie mi-a ajutat enorm la durerile de mijloc,care dupa prima folosire au cedat in totalitate!Am purtat-o cam 3-4 ore prima zi,apoi doar la nevoie! Este nemaipomenita!

Total nemultumita!!!!! Numerele nu corespund!!!! Materialul este de proasta calitate!!!! Am comandat pe un pret a venit pe alt pret mai mare !!!! NU recomand nimanui !!!!! ȚEAPĂ MARE !!!!!

Sunt foarte dezamagita!!! Produsele platite nu ajung !!! Deja 3 produse am reclamat din cauza ca nu au ajuns. Am primit 2 cupoane, din care doar una se poate folosi, celalalt imi apare ca nu este valid !!!!!

am primit în sfârșit produsul comandat, îmi place foarte mult...