Datorită situației actuale cu extinderea rapidă a Covid-19 (denumită anterior 2019-nCoV sau „nou coronavirus”) și a inaccesibilității generale a măștilor / măștilor / măștilor, am comandat 55.000 de măști făcute în Republica Cehă prin centrul nostru de fullfilment.

Aceste măști s-au dovedit a proteja împotriva 99,9% din virusuri și bacterii, smog, praf, acarieni de praf, polen și alți alergeni.

Este singura mască de față din lume care folosește cea mai recentă tehnologie nanofibră cu membrană cu trei straturi. Aceste nanofibre sunt de 500-1000 de ori mai subțiri decât părul și creează o structură densă care poate opri cele mai mici particule solide și lichide.

Eficiența de filtrare a virusurilor (VFE) și a bacteriilor (BFE) a fost testată la Institutul American pentru Teste Microbiologice din Nelson Labs (TM). ReSpimask are o eficacitate de 99,9% pentru captarea microorganismelor, astfel încât se dovedește că protejează utilizatorii împotriva coronavirului.

Măștile din hârtie, bumbac, spumă, carbon și chirurgicale nu au suficiente proprietăți de filtrare și etanșeitate.

A fost lansată precomanda măștii de nanofibră fabricată în Cehia. Livrat la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

Numărul de piese pe client este limitat. Se pot achiziționa maximum 5 bucăți.

 

PRECUMPĂRARE