Concurs mare
în 3 zile
  • Detector de fum 10.006.74 - despachetat ZO_98-1E7432 1

Fotografia poate avea doar rol ilustrativ

Detector de fum 10.006.74 - despachetat

Nou Garanție 24 luni 15 zile returnare bani Transport gratuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2785380

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Informații produs

Detalii

Alarmele de fum salvează vieți
Un incendiu se poate întâmpla în orice moment, chiar și atunci când dormi.   Gazul toxic vă poate face să vă pierdeți cunoștința și să vă împiedice să vă treziți.   Prin urmare, este important să te trezești la timp când izbucnește un incendiu.   O alarmă de fum vă avertizează la timp, astfel încât să puteți reacționa rapid la situații care vă pun viața în pericol.   Este important să știți că alarmele de fum au o durată de viață maximă de 10 ani, așa că ar trebui să verificați întotdeauna data de pe alarma dvs. de fum și să cumpărați altele noi la fiecare 10 ani pentru a vă asigura că aveți alarme de fum care funcționează corespunzător.

Alegeți detectorul de fum potrivit
Toate detectoarele de fum Smartwares sunt echipate cu un senzor optic.   Senzorul optic răspunde rapid la incendiile mocnite, are mai puține alarme false și este ecologic.   Durata de viață a bateriei detectorului de fum RM218 este de 10 ani, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei.   Detectorul de fum este echipat cu un mod de somn și tăcere.   Modul Sleep poate fi folosit pentru a opri temporar alarma de fum, ceea ce poate fi util dacă indicatorul bateriei descărcate începe să se stingă în miezul nopții.   În plus, butonul de dezactivare a sunetului poate fi folosit pentru a opri alarma dacă apare o alarmă falsă.

Instalare
Pentru a vă asigura că sunteți alertat când izbucnește un incendiu, vă recomandăm să amplasați cel puțin un detector de fum pe fiecare etaj.   Vă recomandăm să amplasați detectoare de fum în zonele pe care treceți când evadați, de exemplu pe un coridor sau pe scară.   Fumul se ridică în sus, așa că este important să montați întotdeauna alarma de fum pe tavan, ceea ce se poate face cu ușurință folosind șuruburi sau o placă de montare.   Alarmele de fum Smartwares sunt wireless, permițându-vă să le plasați oriunde în casă.

întreținere
Funcționarea detectorului de fum poate fi afectată de praf și murdărie, așa că este important să curățați detectorul în fiecare lună cu o cârpă ușor umedă și de două ori pe an cu un aspirator.   Nu trebuie să folosiți niciodată produse de curățare sau să vopsiți alarma de fum.

Testarea detectorului
Este important să verificați în mod regulat detectorul de fum folosind butonul de testare.   O alarmă de fum ar trebui testată lunar pentru a se asigura că va funcționa corect în cazul unui incendiu.   Dacă bateria este descărcată, veți auzi un bip scurt, astfel veți fi anunțat când detectorul de fum trebuie înlocuit.

Ce e in cutie?
Detector de fum, baterie integrata, instructiuni de utilizare, material de montare

Funcţie:

  • Protejați-vă pe dumneavoastră și familia dumneavoastră acționând rapid atunci când izbucnește un incendiu
  • Detector de fum cu baterie integrata cu o durata de viata de 10 ani care nu necesita inlocuire
  • Detector de fum echipat cu un buton de testare pentru testare usoara
  • Indicator baterie descărcată
  • Usor de instalat si curatat


Acționați devreme atunci când izbucnește un incendiu cu detectorul de fum Smartwares RM218. Detectorul de fum are o baterie integrată care nu trebuie înlocuită.

Despachetat.

Reînnoiește mărfurile. Poate avea defecte cosmetice/mecanice minore care nu afectează funcționalitatea produsului. Produsul este complet funcțional după o verificare de bază.

Mai multe informații

Producător SMARTWARE
Numar buc. in pachet 1

Package info

Păreri

Discuții despre produs

Discuții despre produs

Deocamdată nu există niciun comentariu sau întrebare despre acest produs, fiți primul care scrie!

Trimiteți-ne o întrebare sau lăsați-ne un comentariu despre produs




Declar că m-am familiarizat cu Principiile de prelucrare a datelor personale și doresc să trimit acest formular, cu posibiliatea de publicare web.

Comerciant

Comerciant

LEVNO, spol. s r.o., NIF: 04676408
Chotěbuzská 198
CP cod postal: 100 00, Praha, CZ


Condiții comerciale

Condiții comerciale

Procedura reclamațiilor

Procedura reclamațiilor